Karhujen Juuso Ahola U19-maajoukkueen leirille helmikuussa: ”Tositarkoituksella on jokainen pelaaja valittu mukaan” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhujen Juuso Ahola U19-maajoukkueen leirille helmikuussa: ”Tositarkoituksella on jokainen pelaaja valittu mukaan”

Suomen miesten U19-maajoukkue valmistautuu kevään MM-kisoihin.

Juuso Ahola leireilee Eerikkilässä 2.–5. helmikuuta. Karhuilla ei ole sinä aikana otteluita.

28.1. 19:02

Karhujen tämän kauden kolmanneksi tehokkain pelaaja Juuso Ahola lähtee alle 19-vuotiaiden miesten salibandymaajoukkueen leirille Eerikkilään ensi viikolla. Maajoukkue leireilee 2.–5. helmikuuta.

17-vuotias porilainen on yksi niistä pelaajista, jotka suurella todennäköisyydellä edustavat Suomea ikäluokan MM-kisoissa Tshekin Brnossa 28.4.–2.5.

– Tositarkoituksella on jokainen pelaaja valittu mukaan, eli ketään ei tässä vaiheessa pelkästään kokeilumielellä, joukkueen päävalmentaja Jarmo Härmä sanoo Salibandyliiton tiedotteessa.

– Pitkälti kisajoukkue tässä on, mutta mitään prosenttilukua en lähde naulaamaan, vaan leiriryhmän ulkopuoleltakin on vielä hyvä mahdollisuus ponnistaa mukaan, hän jatkaa.

Leirin ainoa päätavoite on päävalmentajan mukaan se, että kokoonpano kykenisi valmistautumaan kevään MM-kisoihin mahdollisimman hyvin.

Ahola on kerännyt tällä Divari-kaudella 13 maalia ja 12 syöttöpistettä 17 ottelussa. Karhut ei Eerikkilän leirin aikana pelaa, joten Ahola ei sen takia joudu jättämään porilaisjoukkueen pelejä väliin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: