Säkylän Seudun Ampujat sai ennätysmäärän nuoria harrastajia riveihinsä syksyllä, mutta kiristyvät aselait ja kunnan kuihtuva väkiluku herättävät kysymyksiä pitkällä tähtäimellä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Säkylän Seudun Ampujien nuorimmat juniorit ovat alakouluikäisiä. He voivat vielä tarvita huoltajan apua ampumaurheilukoulussa. Aloittelijan ase on ilmakivääri, ja turvallisuudesta pidetään tarkasti huolta. Sinisessä paidassa puheenjohtaja Matti Viljakainen.­

Rauhallista ammuntaa

Seurassa: Nuoret ampujat oppivat käsittelemään ilma-aseita Karhusuon lakkautetun koulun liikuntasalissa Säkylässä kerran viikossa. Pienimmät urheilijat ovat alakouluikäisiä, ja he keskittyvät ampumiseen niin tarkasti, että huoltajatkin hämmentyvät.


30.1. 7:00

Säkylä

Koronavirusepidemia on asettanut kapuloita monen urheiluseuran rattaisiin, mutta Säkylän Seudun Ampujat ei ole yksi niistä.

Seuran ampumaurheilukoulu houkutteli ennätysmäärän nuoria harrastajia lajin pariin viime syksynä.

Siinä missä esimerkiksi Liikuntaseura Pori menetti yli 200 nuorta koronavirusvuoden aikana, Säkylän Seudun Ampujien juniorien määrä kasvoi 20:llä nuorella ampujalla syksyllä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?