Pori Bearsin pelit näkyvät Ruudussa ensi kaudella – ”Uskon kiinnostuksen lajiin nousevan yhä” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pori Bearsin pelit näkyvät Ruudussa ensi kaudella – ”Uskon kiinnostuksen lajiin nousevan yhä”

Suomalaisen jenkkifutiksen näkyvyys kasvaa.

Pori Bears kohtasi Tampere Saintsin Pyynikin urheilukentällä miesten I-divisioonan runkosarjaottelussa 8. elokuuta 2020.

22.1.2021 16:00

Pori Bearsin kannattajat pääsevät seuraamaan porilaisjoukkueen otteita suoratoistopalvelu Ruudussa ensi kaudella.

Ruutu on aiemmin näyttänyt vain kotimaisen amerikkalaisen jalkapallon miesten pääsarjan eli Vaahteraliigan otteluita, mutta nyt tarjontaan lisätään myös naisten Vaahteraliiga ja miesten I-divisioona, Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton kotisivuilla kerrotaan.

Pori Bears pelaa juurikin miesten I-divisioonassa.

– Sopimuksen myötä suomalaisen jenkkifutiksen kaikkien kilpasarjojen runkosarjan ja pudotuspelien jokainen ottelu nähdään suorana Ruudussa, tiedotteessa kerrotaan.

Pori Bearsin ottelut kuvataan yhdellä kameralla ja ilman selostusta, mutta lähetyksissä on grafiikoita ja hidastuksia.

– Vaahteraliigan yleisömäärät pelipaikkakuntien katsomoissa ja ruutujen äärellä ovat kasvaneet vauhdilla nostaen lajia seuraavien määrää uusiin lukemiin, Suomen Amerikkalaisen Liiton puheenjohtaja Roope Noronen sanoo tiedotteessa.

– Vaahteraliiga on ollut Ruudussa toimiva tuote, ja uskon kiinnostuksen lajiin nousevan yhä, kun lisäämme naisten Vaahteraliigan ja I-divisioonan tarjontaan, toteaa puolestaan Nelonen Median kotimaisten urheilutuotantojen päällikkö Tuomas Saarela.

Satakunnan Kansa ja Nelonen Media kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut