Jättiyllätys Espanjassa: vajaalla pelannut alasarjaryhmä pudotti Real Madridin cupista - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jättiyllätys Espanjassa: vajaalla pelannut alasarjaryhmä pudotti Real Madridin cupista

Kolmannen sarjatason Alcoyano kaatoi jättiläisen jatkoajan jälkeen.

Alcoyano järjesti cup-sensaation Espanjassa.­

21.1. 9:09

Espanjan jalkapallon suurseura Real Madrid kärsi keskiviikkona nöyryyttävän tappion, kun se putosi Espanjan cupista kolmannen sarjatason Alcoyanolle jatkoajan jälkeen lukemin 2–1.

Jo alasarjalaiselle häviäminen on jättiläiselle noloa, mutta vielä kivuliaammaksi tappion tekee, että Alcoyano teki voittomaalin yhden miehen alivoimalla.

Ramon Lopez ajettiin ulos 110. minuutilla, mutta Juanan viimeisteli voittomaalin viisi minuuttia myöhemmin.

Realin johtomaalin teki hetki ennen taukoa Eder Militao. Tasoituksesta vastasi Jose Solbes kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Realilla oli varsin nimivahva kokoonpano, ja avauksessa oli muun muassa viisi Mestarien liigan voittanutta pelaajaa. Vaihdosta kentälle tulivat lisäksi supertähdet Eden Hazard, Karim Benzema ja Toni Kroos.

– He ottivat kaikki aseensa käyttöön, mutta me pelasimme niin hyvin, että se sai minut herkistymään. Tällaisia asioita ei tapahdu kovin usein elämässä, Alcoyanon maalivahti Jose Juan kommentoi ottelun jälkeen.

Madridilla on menossa varsin vaikea vaihe, ja espanjalaislehdissä nöyryytystä pidettiin vakavana iskuna valmentaja Zinedine Zidanelle.

Ranskalainen suhtautui tilanteeseen kuitenkin tyynesti.

– Otan vastuun tästä, ja se minkä pitää tapahtua, tapahtuu, hän sanoi BBC:n mukaan viitaten asemansa horjumiseen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?