Yllätyspäätös! Nuhainen Hakola ei lähde Tour de Skille – Suomen miesten kärkikaarti hupeni loppuun: ”Ei olisi kiva sanoa Keski-Euroopassa, että on vähän flunssanoireita” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Yllätyspäätös! Nuhainen Hakola ei lähde Tour de Skille – Suomen miesten kärkikaarti hupeni loppuun: ”Ei olisi kiva sanoa Keski-Euroopassa, että on vähän flunssanoireita”

Ristomatti Hakolalla olisi ollut hyvät mahdollisuudet menestyä Tourilla.

29.12.2020 13:56

Helsinki

Suomen miesten maastohiihtomaajoukkueen kärkiurheilijat hupenivat nollaan Tour de Skille matkaavassa joukkueessa, kun Iivo Niskanen ja hänen jälkeensä Ristomatti Hakola kertoivat tiistaina vetäytyvänsä joukkueesta. Kärkinelikosta Perttu Hyvärinen ja Joni Mäki eivät alun perin olleetkaan Tourille lähtevässä joukkueessa.

– Onhan se aina vaikea päätös (jättää kilpailut väliin), nuhaisen kuuloinen Hakola sanoi Hiihtoliiton virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa, missä hän kertoi vetäytymisestä.

– Varsinkin tässä maailmantilanteessa se korostuu entisestään. Ei olisi kiva sanoa Keski-Euroopassa, että on vähän flunssanoireita. Nykypäivänä on pakko viheltää peli poikki aika nopeasti.

Hiihtoliitto tiedotti Niskasen vetäytymisestä tiistaina aamupäivällä. Niskanen ei ota sairastumisriskiä ja keskittyy harjoitteluun kauden päätavoite Oberstdorfin MM-kilpailut mielessään.

Tour de Ski alkaa perjantaina Sveitsin Val Müstairissa. Suomen miesten joukkueessa hiihtävät Juho Mikkonen, Markus Vuorela, Verneri Suhonen ja Lauri Lepistö.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: