Lauri Markkanen jäi kolmeen pisteeseen kauteen valmistavassa ottelussa mutta ei ole vielä huolissaan heitostaaan - Urheilu - Satakunnan Kansa

Lauri Markkanen jäi kolmeen pisteeseen kauteen valmistavassa ottelussa mutta ei ole vielä huolissaan heitostaaan

Markkanen sanoi keskittyneensä puolustuspeliin kauteen valmistavassa toisessa harjoitusottelussa.

Lauri Markkanen ei heittänyt erityisen hyvin, mutta hän keskittyi puolustuspeliin.

14.12.2020 9:17

Chicago Bullsin Lauri Markkasen heitto ei vieläkään näytä olevan täysin kunnossa. Sunnuntaina Chicago Bulls pelasi harjoitusottelun Houston Rocketsia vastaan, ja 26 minuuttia pelannut Markkanen jäi vain kolmeen pisteeseen.

Hän upotti yhden vapaaheiton, teki yhden donkin, keräsi seitsemän levypalloa ja yhden riiston sekä blokin.

Ensimmäisinä NBA-kausinaan Markkanen tuli tunnetuksi hyvänä kaukoheittäjänä. Sunnuntaina hän yritti kolmen pisteen heittoa viidesti ja epäonnistui joka kerta.

– Tietenkään heitto ei uponnut tänään. Keskityin puolustuspeliin, ja mielestäni teimme parempaa työtä levypalloissa, Markkanen sanoi NBC Sportsin haastattelussa.

– Tässä on kyse prosessista, ja olemme vielä alussa ja parannamme peliä joka päivä. Voin puhua vain omasta puolestani, ja voin sanoa, että olin hermostunut kuin tulokasvuonnani, kun pääsimme pelaamaan ensimmäisiä pelejä tauon jälkeen.

Bullsin valmentaja Billy Donovan ei ilmaissut huolta Markkasen vireestä, jos sellaista huolta onkaan.

– Lauri ei heittänyt erityisen hyvin, mutta mielestäni hän hoiti muut hommat hyvin. On mielenkiintoista tehdä työtä näiden pelaajien kanssa. Minä yritän oppia heidät, ja he minut. Markkanen oli tunteella pelissä mukana, ja niin hänen pitääkin. Hän yritti tarttua kaikkiin heittotilaisuuksiinsa, Donovan sanoi.

Chicago Bulls peittosi toisessa harjoitusottelussaan Houston Rocketsin luvuin 104–91. Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine, joka teki 23 pistettä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: