Karhu HT:n ja FBT PiTU:n kalentereihin muutoksia koronavirusepidemian ja ison musiikkikonsertin takia – pelit tauolle toistaiseksi - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhu HT:n ja FBT PiTU:n kalentereihin muutoksia koronavirusepidemian ja ison musiikkikonsertin takia – pelit tauolle toistaiseksi

FBT PiTU:lle tauko tuli itse asiassa yllättävän hyvään saumaan.

27.11.2020 17:56

Pori

Jääkiekon Karhu HT ja salibandyn FBT PiTU joutuvat siirtämään pelejään koronavirusepidemian ja ison musiikkikonsertin takia.

Karhu HT:n piti pelata järvenpääläisjoukkue Haukkoja vastaan Isomäki-areenalla lauantaina, mutta ottelu jouduttiin siirtämään, koska jäähallilla on silloin Raskasta joulua -konsertti.

Sunnuntaina Karhu HT:n piti matkustaa Nokian Pyryn vieraaksi, mutta tuo peli siirrettiin Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen takia.

Toisaalta Karhu HT:n matkan – ja lauantaisen kotiottelun – olisi estänyt myös Satakunnan heikentynyt koronavirustilanne, sillä perjantaina tiedotettiin, että Satakunta on kiihtymisvaiheessa.

Lue lisää: Maskisuositus koko Satakuntaan ja oppilaitoksiin - rajoituksia myös pikkujoulujen ja urheilukilpailujen järjestäjille

Karhu HT pelaa jääkiekon Suomi-sarjassa ja FBT PiTU salibandyn Suomisarjassa, ja Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä suosittelee, että sen tason sarjoissa pelaavien joukkueiden toiminta rajattaisiin vain omalle alueelleen.

– Tänään [perjantaina] sain Salibandyliiton Suomisarjan A-lohkon vastaavalta soiton, ettei lauantain peliä pelata, FBT PiTU:n edustusjoukkueen yhteyshenkilö Mika Kallio kertoo.

FBT PiTU:n piti kohdata Seinäjoen Mailattomat Porin urheilutalossa, mutta se jää nyt väliin.

– Tämä rajoitus tuli siinä mielessä hyvään saumaan, että meidän seuraava pelimme on vasta 19. joulukuuta, Kallio sanoo.

Myös Karhu HT palaa urheilutoimenjohtaja Niko Palosen mukaan tositoimiin mahdollisesti vasta 16. joulukuuta.

– Haluamme toimia vastuullisesti, ja on hyvä, että tässä pelataan varman päälle. Tavoitteena on se, että kausi saataisiin pelattua turvallisesti läpi, Palonen sanoo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut