Ässät ja Lukko ottavat toisistaan mittaa eLiigassa sunnuntaina – Tappara johtaa sarjaa odotetun ylivoimaisesti - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ässät ja Lukko ottavat toisistaan mittaa eLiigassa sunnuntaina – Tappara johtaa sarjaa odotetun ylivoimaisesti

Tapani Anttila harjoittelee NHL-videopeliä lähinnä iltaisin, koska silloin on eniten pelaajia linjoilla. Hän toivoo, että e-urheilu kasvaisi entisestään ja että hän pystyisi olemaan siinä kehityksessä mukana.

12.11.2020 20:03

Liigassa nähdään tänä viikonloppuna useampikin Satakunnan derby.

Ensin Lukko ja Ässät kiekkoilevat Raumalla lauantaina ja sen jälkeen videopelissä sunnuntaina.

Ässät ja Lukko nimittäin ottavat nyt ensimmäistä kertaa yhteen Telian ja Liigan yhteisessä e-urheilusarjassa, eLiigassa. Ensimmäinen peli alkaa sunnuntaina kello 18 ja toinen puoli tuntia myöhemmin.

Lukko lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina; raumalaisjoukkue on kerännyt 12 ottelussa 15 pistettä. Ässät on pelannut yhtä monta ottelua mutta saanut neljä pistettä vähemmän.

Sarjaa johtaa ylivoimaisesti Tappara, mikä ei ole iso yllätys, sillä joukkueen ohjaksissa on pelin maailmanmestari Erik Tammenpää. Tammenpään lisäksi Tapparaa ohjaa Arttu Mustila.

Tappara on pelannut eLiigassa tähän mennessä 12 ottelua ja hävinnyt vain kerran. Tappara on jo kohdannut molemmat satakuntalaisjoukkueet ja napannut niistä otteluista täydet pisteet. Lukon Tappara voitti lukemin 4–2 ja 8–4, Ässät lukemin 4–1 ja 7–3.

Tapparan Tammenpää ja Mustila osallistuivat myös Satakunnan Kansan järjestemään SK Cup -turnaukseen viime kesänä. Mustila sijoittui turnauksessa neljänneksi. Tammenpää voitti turnauksen ja sai palkinnoksi tuhat euroa.

eLiigassa pelataan PlayStation 4 -pelikonsolin NHL 21 -videopeliä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut