Kroatian kapteenina toiminut Domagoj Vida sai tiedon koronatartunnastaan vasta Turkki-maaottelun puoliajalla - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kroatian kapteenina toiminut Domagoj Vida sai tiedon koronatartunnastaan vasta Turkki-maaottelun puoliajalla

Keskiviikon Turkki–Kroatia-ottelu sisälsi yllättävän käänteen, kun Kroatian kapteeni Domagoj Vida sai tietää koronavirustartunnastaan vasta puoliajalla.

Domagoj Vida (vas.) sai juhlia 1–1-tasoitusmaalia Turkki–Kroatia-ottelun ensimmäisellä puoliskolla, mutta puoliajalla hänet eristettiin muusta joukueesta.

12.11.2020 18:41

STT, Zagreb

Kroatian jalkapallomaajoukkueen puolustaja Domagoj Vida ei unohda keskiviikkona Istanbulissa pelattua ottelua Turkkia vastaan.

Vida sai kuulla vasta ottelun puoliajalla, että hänelle aamulla tehty koronatesti on positiivinen. Joukkueen lääkintähenkilökunta eristi hänet muusta joukkueesta.

Kroatian jalkapalloliitto kertoi Vidan tartunnasta torstaina.

Tieto tuli Vidalle melkoisena yllätyksenä, sillä koko joukkue testattiin maanantaina ja kaikkien näytteet olivat negatiivisia.

Testit uusittiin keskiviikkoaamuna, koska joukkue pelaa Kansojen liigan ottelun Ruotsia vastaan lauantaina.

Vida, 31, pelasi Kroatian MM-hopeaa saavuttaneessa joukkueessa 2018. Seuratasolla hän edustaa Besiktasia.

Vida on nyt eristetty muusta joukkueesta, eikä hän pelaa Kansojen liigassa Ruotsia vastaan eikä tiistain pelissä Portugalia vastaan.

Myös Kroatian joukkueen henkilökunnassa todettiin yksi koronatartunta. Kyseinen henkilö ei ole ollut yhteydessä pelaajiin.

Kroatian vieraspeli Turkkia vastaan päättyi 3–3-tasapeliin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut