Neljän vuoden kilpailukiellon saanut ruotsalainen huippupainija koki uuden takaiskun – posti kadotti valituksen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Neljän vuoden kilpailukiellon saanut ruotsalainen huippupainija koki uuden takaiskun – posti kadotti valituksen

Jenny Fransson kärysi anabolisten steroidien käytöstä viime helmikuussa.

Ruotsalaispainija Jenny Fransson painii nyt dopingtuomiotaan vastaan.

11.11.2020 17:38

Ruotsalainen painin maailmanmestari ja olympialaisten pronssimitalisti Jenny Fransson on lähettänyt valituksen dopingtuomiostaan Urheilun välitystuomioistuimelle (Cas). Ongelmaksi on nyt muodostunut se, että kirje ei ole koskaan saapunut Casille, kertoo Dagens Nyheter.

Fransson kärysi viime helmikuussa anabolisten steroidien käytöstä ja sai neljän vuoden kilpailukiellon. Fransson ja hänen apunaan ollut tunnettu fyysikko Mats Larsson ovat vakuuttaneet, että painija on syytön.

Fransson kertoo, että kirjattu kirje lähti 3. marraskuuta. Valitusaika päättyi 4. marraskuuta, mutta kirje ei ollut vielä tiistainakaan 10. marraskuuta saapunut Sveitsiin, jossa Cas pitää majaansa.

Kirjeen katoaminen ei ole ainoa Franssonin ongelma, sillä valitus on myös erittäin kallis. Jos hän haluaa viedä valituksen Casissa loppuun saakka ja valitsee kolmen tuomarin käsittelyn, se maksaa lähes 40 000 euroa.

Franssonin toive on saada tukea Casilta, sillä Cas ei veloita kyseisestä summaa lajien edustajilta, joissa ei liiku suuret palkkiosummat.

– Toivottavasti Jennylle tarjotaan tukea. Jos hän ei saa sitä, asian käsittelyn jatkaminen menee vaikeaksi. Rahasumma on hänelle aivan liian suuri, Larsson sanoo Dagens Nyheterille.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut