Päivän vetovihje:Grasshoppers joutuu koville Islannissa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje:Grasshoppers joutuu koville Islannissa

14.7.2016 15:31

Päivän Pitkävetokohteet koostuvat pääosin Eurooppa-liigan toisen kierroksen otteluista. Joukkueiden voimasuhteiden vertaileminen on haastellista, sillä moni tiimi aloittaa urakkansa vasta tältä kierrokselta.

Suomalaisjoukkueista mukana ovat vielä HJK ja RoPS. Molemmat lähtevät lievinä altavastaajina ensimmäisiin osaotteluihinsa.

Päivän vetovihje haetaan islannista ja Reykjavikistä. Siellä kohtaa kaksi jo 1800-luvulla perustettua joukkuetta: Knattspyrnufélag Reykjavíkur ja sveitsiläinen maineikas Grasshoppers.

Kumpikin joukkue on voittanut yli 20 maansa mestaruutta. Tällä kaudella KR on aloittanut maansa liigassa kangerrellen: kymmenestä ottelusta on herunut vain kaksi voittoa.

Eurooppa-liigan avauskierroksella pohjoisirlantilainen Glenavon kukistui selvästi yhteismaalein 8–1. Grasshoppersille voi hyvinkin tulla hikinen iltapuhde kuumien lähteiden saarella.

Veto: 8359 KR (+1) - Grasshoppers 1 (kerroin 2,13)

Veikkauksen Pitkävetoon ”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: