Sunnuntain vetovihje: Celta avaa ketsuppipullon korkin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sunnuntain vetovihje: Celta avaa ketsuppipullon korkin

9.4.2016 22:27

Sunnuntain paras pitkävetohaku löytyy La Ligan Koillis-Espanjan paikallisluonteisesta Gijon–Celta-ottelusta.

Vauhdikkaasta ja tehokkaasta hyökkäyspelistään tunnettu Celta on viime otteluissaan pitänyt maalikynttiläänsä visusti vakan alla. Joukkueen kolmessa viime ottelussa maaleja on tehty yhteensä vain viisi.

Saldo ei kovin hyvin kuvaa keskimääräisten Celta-pelien kenttätapahtumia; joukkue on lähtökohtaisesti runsasmaalisempi. Nyt kun vastassa on melko heikon puolustuksen Gijon, niin en kovin paljon yllättyisi, vaikka Celta löytäisi tässä ottelussa taas vanhan maalivainunsa.

Gijon puolestaan on paljonkin mainettaan runsasmaalisempi joukkue.

Kotona sen 15 pelistä peräti 10 on päättynyt yli 2,5 maalin. Oma arvioni runsasmaalisuudelle on 56 prosenttia ja sillä yli 2,5 maalia on mukavan pelikelpoinen kertoimella 1,85.

Toinen hyvä tapaus on alle 2,5 maalia Valioliigan ottelussa Tottenham–ManU (kohde 566, kerroin 1,60). Tässä sekä joukkueitten pelitavat että ottelun suuri panos madaltavat odotettavissa olevaa maalimäärää.

730 Gijon–Celta, yli 2,5 maalia (kerroin 1,85)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: