Päivän vetovihje: Barcelona palaa tasolleen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Barcelona palaa tasolleen

5.4.2016 15:43

Tiistaina pitkävedosta tekee mieli kokeilla Barcelonan yli yhden maalin voittoa Atletico Madridista Mestarien liigan välierien avauskohtaamisessa. Tässä on ehkä hieman ylireagoitu Barcelonan vaikeuksiin viime La Liga peleissä Villarrealia ja Real Madridia vastaan.

Näin nuo pelit valmistavina tapahtumina tämän illan ottelua varten. Vaikka Atletico Madrid on viime kausina ollut Diego Simeonen kurinalaisen pelitavan ansiosta melkoinen piikki parempiensa lihassa, kannattaa Barcelonasta huomioida, että se on pystynyt voittamaan kuusi näiden joukkueiden viimeistä keskinäistä kohtaamista.

Jotenkin nyt on sellainen kutina, että Barcan hurja hyökkäysvaunuosasto onnistuu tänään riittävän hyvin. 2,30 kerroin Barcan yli yhden maalin voitosta tuntuu sekin riittävän suurelta.

Atleticolla on lisäksi tässäkin ottelussa yhä hyvin todennäköisesti kokoonpano-ongelmia puolustuksessa loukkaantumisten takia.

Jääkiekkoilujen paras tapaus on Kärpät–Tappara -ottelussa Kärppien yli 1,5 maalia kertoimella 1,39.

672 Kärpät–Tappara, Kärpät yli 1,5 maalia (kerroin 1,39)

139 Barcelona–Atletico Madrid +1 1 (kerroin 2,30)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: