Päivän vetovihje: Rotherhamin maalimäärätilastot valehtelevat nyt rajusti - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Rotherhamin maalimäärätilastot valehtelevat nyt rajusti

12.2.2016 21:13

Lauantain paras pitkävetohaku löytyy Englannin Mestaruussarjan Rotherham–Birmingham-ottelun maalimäärävedosta. Tilastojen mukaan Rotherham on Mestaruussarjan runsasmaalisin joukkue. Sen otteluista peräti 67 prosenttia (20/30) on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen.

Neil Warnockin nimittäminen viikolla joukkueen manageriksi tekee kuitenkin aikaisemmista tilastoista roskistavaraa. Viime vuosina Warnock on erikoistunut manageroinneissaan lyhyisiin pätkäpesteihin. Konkari on usein kutsuttu hätiin milloin minkäkin seuran ajauduttua ongelmiin.

Edelliskerralla Warnock tasapainotti QPR:n ja nyt on siis vuorossa Rotherham. Warnock on kaikissa kriisimanageroinneissaan tukkinut ensin joukkueen oman alapään ja vasta sitten keskittynyt hyökkäyksen parantamiseen. Näin käy varmuudella myös Mestaruussarjassa toiseksi eniten maaleja päästäneessä Rotherhamissa.

Toistaiseksi kertoimet eivät ole reagoineet lainkaan tähän Rotherham–Birmingham-pelin odotettavissa oleviin maalimääriin oleellisesti vaikuttavaan tekijään. Oma varovainenkin arvio ottelun alle 2,5 maalille on 57 prosenttia ja sillä Veikkauksen 1,83 on mojova ylikerroin.

Muita mahdollisia hakuja ovat yli 2,5 maalia ottelussa QPR–Fulham (kohde 760, kerroin 1,95), kohteen 709 Fulham (kerroin 3,35), yli 2,5 maalia ottelussa Nottingham–Hudds (kohde 778, kerroin 2,05) sekä kohteen 938 Deportivo (kerroin 1,70).

709 QPR–Fulham 2 (kerroin 3,35)

784 Rotherham–Birmingham, alle 2,5 maalia (kerroin 1,83)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: