Päivän vetovihje: Sportin vuoro voittaa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Sportin vuoro voittaa

12.2.2016 13:42

Perjantain parhaat pitkävetohaut löytyvät samojen joukkueiden kohtaamisesta kuin eilen (Sport–Kärpät), mutta päinvastaisesta suunnasta, eli tänään Sport on Kärppiä edullisempi haku.

Joukkueiden voimasuhteet eivät tietenkään yhden yön aikana voi dramaattisesti muuttua, mutta silti tässä on nyt tekijöitä, mitä voi korostaa maistumisen siirtymässä vaasalaisten suuntaan.

Tähän otteluun Kärppien psykologiset lähtökohdat eivät ole yhtä hyvät kuin eiliseen kotikamppailuun. Jos eiliseen peliin Kärpillä oli vähän bounce back -mentaliteettia, niin nyt asetelma saattaa olla enemmänkin ”sitä samaa tavaraa eri paketissa”. Näin siitäkin huolimatta, että pidän Kärppiä edelleen yhtenä SM-liigan tervepäisimmistä joukkueista.

Urheilulliselta kantilta tässä pelissä Kärpät saattaa lisäksi aavistuksen kärsiä Sportia enemmän rasituksesta. Lisäksi Kärppien kokoonpano ei ole ideaali samanaikaisten maaotteluiden ja loukkaantumisten takia. Myös koti- ja revanssietua voi näissä kokonaisolosuhteissa hieman painottaa.

Vetoihin kelpaavat sekä Sportin lopullinen voitto (kohde 591, kerroin 2,25) sekä Sportin maalimäärä yli 2,5 maalia (kohde 600, kerroin 2,35).

591 Sport–Kärpät 1 (kerroin 2,25)

600 Sport–Kärpät, Sport yli 2,5 maalia (kerroin 2,35)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: