MuSa solmi kaksi uutta sopimusta siirtoikkunan alla – Tobias Laaksonen ja Eetu Lindfors vahvistamaan joukkuetta - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSa solmi kaksi uutta sopimusta siirtoikkunan alla – Tobias Laaksonen ja Eetu Lindfors vahvistamaan joukkuetta

Tobias Laaksonen oli FC Jazzin näkyvimpiä pelaajia.

9.5.2020 9:00

Pori

Ykkösen sarjakauteen valmistautuva Musan Salama on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tobias Laaksosen ja maalivahti Eetu Lindforsin kanssa. Molemmat pelaajat siirtyvät MuSaan FC Jazzin riveistä.

Laaksonen, 21, on Jazzin kasvatti ja pelasi viime kaudella joukkueen riveissä Kakkosta tehden kaksi maalia.

– Tobias oli meillä testissä useamman kuukauden, ja vaikka Tobiaksella oli koulukiireitä Turussa, hän kykeni järjestämään asiat niin, että pystyi osallistumaan pääsääntöisesti harjoituksiin, MuSan valmentaja Ville Ulanen sanoo seuran tiedotteessa.

– Tobias oli viime kaudella joukkueensa parhaimmistoa, ja nyt oli hänen mielestään aika yrittää seuraavalle tasolle. Esitykset treeneissä olivat positiivisia, ja hän on mennyt vuodessa eteenpäin, Ulanen jatkaa.

Lindfors, 21, palaa MuSaan vuoden 2018 jälkeen ja vahvistaa joukkueen maalivahtiosastoa, joka koostuu myös Tomi Mikkelsonista ja Olli Hakanpäästä.

– Eetu tuli nopealla aikataululla meille maalinsuulle, kun Hakanpää loukkasi polvensa talvikauden aikana, Ulanen kertoo.

– Eetu on teknisesti hyvä maalivahti, ja tavoite on kehittää muita osa-alueita entuudestaan, jolloin paikan saadessaan Eetu olisi valmis vastuuseen. Eetu on rauhallinen ja hiljainen kaveri ja tunnollinen tekemään töitä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut