Satakunnan Kansan änäriturnauksen lopputurnaus lähestyy – voittajalle luvassa tuhat euroa puhtaana käteen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansan änäriturnauksen lopputurnaus lähestyy – voittajalle luvassa tuhat euroa puhtaana käteen

SK Cupissa kilpaillaan PlayStation 4:n NHL 20 -videopelissä tuhannen euron voittopotista. Loppukilpailun piti olla jo maaliskuussa, mutta se siirrettiin koronavirusepidemian takia.

SK Cupin loppukilpailu pelataan Porin raviradalla lauantaina 4. heinäkuuta 2020.

24.6.2020 19:44 | Päivitetty 26.6.2020 16:58

Pori

Satakunnan Kansan ja Porin Ravien järjestämän e-urheiluturnaus SK Cupin lisäkarsinnat alkoivat torstaina, ja ne päättyvät tänään.

Sen jälkeen kaikki SK Cupin 16 finalistia ovat selvillä.

Loppukilpailuun aukesi yksi paikka, koska yksi alkuperäisistä finalisteista joutuu jättämään uuteen ajankohtaan siirretyn lopputurnauksen väliin. SK Cupissa on tästä syystä erillinen lisäkarsinta, johon voivat osallistua ne pelaajat, jotka sijoittuivat maaliskuisessa alkukarsinnassa sijoille 16–32.

Loppukilpailuun pelataan Porin raviradalla lauantaina 4. heinäkuuta kello 12 alkaen. Loppukilpailu näytetään suorana ja selostettuna lähetyksenä Satakunnan Kansan verkossa.

Loppukilpailun selostaa Satakunnan Kansan urheilutoimittaja Eetu Lehtinen.

Loppukilpailun katsominen vaatii Satakunnan Kansan tilauksen. Jos sinulla ei ole vielä tilausta, klikkaa tästä.

Heinäkuun loppukilpailua voi halutessaan mennä seuraamaan myös Porin raviradan katsomoon. Loppukilpailun tarkempi aikataulu ja otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors. Electronic Arts tai sen lisenssinantajat eivät sponsoroi tai ole sidoksissa tähän turnaukseen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: