Onko pitkä tauko herättänyt West Hamin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Viikonlopun peli: Onko pitkä tauko herättänyt West Hamin vai ajautuuko seura putoamiskurimukseen?

Lauantain mielenkiintoisin jalkapallo-ottelu pelataan West Hamin ja Wolverhamptonin välillä.

Onko David Moyes saanut herätettyä pelaajansa alkukauden horteesta?­

19.6.2020 14:00

Englannin Valioliiga pyörähtää kunnolla käyntiin pitkän koronatauon jälkeen viikonloppuna. Yksi joukkue, joka saattoi toivoa kauden lopullista päätöstä koronataukoon, on pahasti alisuorittanut West Ham. Seura taistelee tällä hetkellä sarjapaikkansa puolesta.

Toivoa paremmasta kuitenkin on. Joukkueen päävalmentajana joulukuun loppuun asti ollut Manuel Pellegrini luotti jääräpäisesti omaan pallolliseen futikseensa, jota joukkue ei osannut pelata riittävän hyvin. Tilalle pääkäskijäksi hypännyt David Moyes uskoo organisoidumpaan jalkapalloon.

Vakio 1

Brighton–Arsenal X2

West Ham–Wolverhampton 1X

Bournemouth–Crystal P X2

–------------------------------

West Bromwich–Birmingham 1

Sheffiel W–Nottingham 1

Luton–Preston 12

–------------------------------

Blackburn–Bristol C 1

Hull–Charlton 12

QPR–Barnsley 1

–------------------------------

Reading–Stoke 1

Huddersfield–Wigan 1

Middlesbrough–Swansea 12

Athletic–Betis 1

Moyesilla on ollut koronatauolla aikaa iskostaa omaa filosofiaa pelaajiinsa. Joukkueen materiaali on paljon parempi kuin tämän kauden tulokset, joten henkinen tauko jalkapallosta teki monelle pelaajalle varmasti hyvää.

Vierasjoukkue Wolverhampton taistelee puolestaan paikasta jopa viiden parhaan joukkoon. Paketti oli ihan hyvin kasassa ennen koronataukoa, mutta noin kolmen kuukauden takaisten pelien tuijottaminen on tässä vaiheessa turhaa.

Kotietu ei ole tyhjän katsomon edessä erityisen suuri, mutta kotietu kuitenkin on olemassa. West Hamin on myös pakko alkaa ottaa pisteitä ainakin kotipeleistään, ettei sarjaporras vaihdu kauden jälkeen. Se olisi seuralle täydellinen katastrofi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?