Kymmenen kautta Veikkausliigassa pelannut Jussi Aalto FC Jazziin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kymmenen kautta Veikkausliigassa pelannut Jussi Aalto FC Jazziin: ”Nyt lähdetään täysillä tulevaan kauteen ja peli peliltä tekemään tulosta”

Jussi Aalto (keskellä) purki hiljattain sopimuksensa Pallo-Iirojen kanssa.

10.5.2019 18:31

Kakkosessa pelaava Fc Jazz on vahvistanut kuluneella viikolla joukkuettaan paluumuuttaja Eetu Kanervalla ja Pallo-Iirojen kanssa sopimuksensa purkaneella Jussi Aallolla.

Punaisten päävalmentaja Seth Ablade uskoo Aallon tuovan uusia vaihtoehtoja hyökkäykseen.

– Totta kai olemme iloisia, että Jussi kertoi haluavansa tulla mukaan joukkueeseen. Yleisesti tilanne on myös aika mukava, sillä tuntuu että meille päin on imua ja yhteydenottoja halusta tulla FC Jazziin tulee runsaasti. Jussi on kokenut pelaaja ja toivon että saamme hänestä pelotetta vastustajan puolustukselle, valmentaja kertoo seuran tiedotteessa.

Jussi Aalto on uransa aikana pelannut muun muassa veikkausliigassa 10 kautta. Kausina 2014-2016 Ykkösessä syntyi myös huikeat 51 maalia 76 ottelussa. Viime kaudet Aalto on viettänyt Pallo-Iiroissa auttaen Iirot takaisin Kakkoseen tulevaksi kaudeksi.

– Uskon, että pystyn auttamaan Jazzia omalla panoksellani saamaan mahdollisimman paljon pisteitä ja itse tekemään maaleja ja syöttämään niitä. Fiilikset ovat tosi hyvät tällä hetkellä. Uusi joukkue ja ensimmäiset harjoitukset eilen vakuuttivat että, joukkueessa on hyviä pelaajia ja osaava valmennus. Uskon tai toivon myös, että sopeutuminen on porilaiseen koppiin helppoa. Nyt lähdetään täysillä tulevaan kauteen ja peli peliltä tekemään tulosta.

FC Jazz kohtaa lauantaina Tampereella Ilveksen. Kanerva ja Aalto tullaan näkemään punapaitojen kokoonpanossa jo tässä ottelussa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos