Karhu HT kaatui selvästi Kotkassa: ”Opintiellä on nuori karhulauma” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhu HT kaatui selvästi Kotkassa: ”Opintiellä on nuori karhulauma”

21.9.2019 22:29

Karhu HT:n Suomi-sarjan avausottelu Kymeenlaaksossa tuotti selvän 1–6-tappion. Kotijoukkue Kotkan Titaanit hallitsi ottelua alkuminuuteista lähtien ja ratkaisi ottelun lopullisesti toisessa erässä laukomalla kolme maalia seitsemän minuutin sisään 48 torjuntaa ottelussa tehneen KHT:n maalivahti Veli-Matti Mäkisen selän taakse.

Titaanien maalivahtina mainion ottelun pelannut ja 42 torjuntaa tehnyt Santeri Levänen joutui poimimaan kiekon verkosta vain kerran, kun ensimmäisen ottelunsa KHT:n paidassa pelannut Santeri Rajakallio onnistui päätöserässä maalinteossa.

– Opintiellä on nuori karhulauma. Suomi-sarja on kovatasoinen sarja ja valmistautumista otteluihin ei voi jättää yhtään vajaaksi. Pelissä näkyi jo vähän asioita, joita halutaan, mutta matka on vasta alussa. Huomenna yritetään parantaa. Lauantain peli oli meille hyvä oppitunti, Robin Leppänen KHT:n valmennusryhmästä kommentoi.

Karhu HT jatkaa Suomi-sarjan otteluitaan sunnuntaina, kun vastustajaksi luistelee lauantaina 6–3-voiton Liikunnan Riemusta napannut MUIK Hockey, Ottelu alkaa Isomäki-areenassa klo 19.30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos