Huuhkaja-pakki loisti Mestarien liigassa - Jere Uronen nollasi Napolin supertähdet - Urheilu - Satakunnan Kansa

Huuhkaja-pakki loisti Mestarien liigassa - Jere Uronen nollasi Napolin supertähdet

Jere Urosen Genk taisteli Napolin kanssa 0-0-tasapelin.

Jere Uronen (oik.) nappaa pallon José Callejónin nenän edestä. ­

2.10.2019 22:09

Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli laskenut, että Napolin pelätty hyökkäysvoima murskaisi heikon Genk-puolustuksen jopa ilman vaihtopenkille tiputettua supertähti Dries Mertensiä tai maailmanmestaruuden voittanutta Fernando Llorentea.

Joukkueen kapteeni Lorenzo Insigne seurasi pelitapahtumia siviilit päällä Luminus Arenan lehtereillä.

Ylimielisyys koitui kohtaloksi pistemenetyksen muodossa, koska avausjaksolla Azzurri-hyökkäyksessä häärineet Arkadiusz Milik ja Hirving Lozano eivät saaneet lukuisista paikoista palloa sisään.

Tilanne oli Ancelottin kannalta paljon huolestuttavampi, koska Napoli-veskari Alex Meret torjui kahdesti norjalaisen Sander Bergen maalintekoyrityksen ja piti taukolukemat 0-0:ssa.

Vajaan tunnin kohdalla Mertens tuli kentälle pelastamaan Napolin kunniaa. 71. minuutilla oli puolestaan Llorenten vuoro.

Lopputulos oli kuitenkin sama. Napoli ei pystynyt murtamaan Genkin puolustusmuuria ja harvoista poikkeuksista piti huolen vieraiden surkea viimeistelytaito. Kotijoukkueen Huuhkaja-pakki Jere Uronen hoiti tonttinsa hyvin ja jaksoi tukea myös hyökkäyksiä. Uronen kokeili avausjaksolla jopa Meretin yllättämistä, mutta hänen vetonsa painui korkealle päätykatsomoon.

Samaan aikaan pelatussa F-lohkon ottelussa Borussia Dortmund haki 2-0-vierasvoiton Achraf Hakimin maaleilla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?