Mikko Järvenpäälle potkut Mynämäeltä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Naisten Superpesiksessä pelaava Mynämäki vaihtaa pelinjohtajaa – porilainen Mikko Järvenpää pois viuhkan varresta

Mikko Järvenpää aikakausi Mynämäellä päättyi potkuihin.

7.6.2019 19:50

Pirteitä otteita aika ajoin esittänyt, mutta tästä huolimatta kaikki seitsemän ensimmäistä otteluaan hävinnyt Mynämäen Vesa vaihtaa pelinjohtajaa.

Mynämäki nousi täksi kaudeksi naisten Superpesikseen porilaisen pelinjohtajansa Mikko Järvenpään johdolla. Alkukauden tappioputki oli kuitenkin seurajohdolle liikaa ja Järvenpää sai potkut.

– Olin tavallaan aika mahdottoman urakan edessä. Lähdimme mopolla moottoritielle, mutta pyrimme pelaamaan hyvää pesäpalloa ja meillä voisi olla hieman paremmalla onnella kolme tai neljä voittoa jo kasassa, Järvenpää miettii.

– Eivät nämä potkut kuitenkaan maailmaa kaada. Elämä jatkuu. Nyt minulla on enemmän aikaa perheelleni. Joukkueelle toivon kaikkea hyvää.

Eurajoella asuva ja Porissa siviilitöissä käyvä Järvenpää kertoo saaneensa päivän aikana paljon tukea. Hän sanoo saaneensa soittoja muutaman pelaajan lisäksi kuudelta eri superpesisvalmentajalta.

– Kaikki ovat lähinnä ihmetelleet, miten tähän ratkaisuun päädyttiin, Järvenpää sanoo.

Mynämäen pelinjohtajaksi nousee Markus Kitola, joka oli joukkueen pelinjohtajana Ykköspesiksessä kausilla 2015–2016. Hänen siskonsa Maria pelaa joukkueessa ja on mukana seuran johtokunnassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: