NY Rangers hyvässä vireessä – onko Kaapo Kakon oikea paikka alaketjuissa? - Urheilu - Satakunnan Kansa

NY Rangers hyvässä vireessä – onko Kaapo Kakon oikea paikka alaketjuissa?

Kaapo Kakko ja ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist ovat päässeet juhlimaan voittoja nahkean alkukauden jälkeen.­

4.11.2019 14:05

Maanantain mielenkiintoisin peli löytyy jääkiekon NHL:stä. Paljon kuraa päällensä saanut New York Rangers on yöllä lähellä jo kolmatta peräkkäistä voittoa.

Päivän kiinnostavin peli

NY Rangers on voittanut neljästä viime pelistään kolme. Saavutus on hyvä, sillä joukkue on valmennusta myöten saanut alkukaudesta paljon kuraa niskaansa toimimattoman pelin ja epämääräisen peluutuksen takia.

Viime peleissä vaikeudet ovat kuitenkin selvästi yhdistäneet ja kasvattaneet joukkuetta sekä lisänneet sen kurinalaisuutta. Yhteistä kaikille (Nashville, Tampa Bay ja Buffalo) voitoille on ollut se, että NY Rangers on lähtenyt tai päässyt lähtemään peleihin selvänä altavastaajana.

Nyt Ottawaa vastaan se joutuu laatikkoon suosikkina, jopa suurena sellaisena. Miten tämä vaikuttaa joukkueeseen ja sen pelaamiseen?

Suomalaisittain Rangersin kanssa saa edelleen jännittää Kaapo Kakon edesottamuksia. Toistaiseksi avauskausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Tehot 2+1 yhdessätoista pelissä plusmiinus-lukeman –12 kanssa eivät mairittele kesän kakkosvarausta.

Kakko on peluutuksessa pudonnut kolmoskenttään yhdessä Brendan Lemieuxin ja Brett Howdenin kanssa. Miten tuloksen teko tuolta onnistuu?

Vedonlyönnillisesti Rangersin kertoimet (suoran 60 minuutin voitto 1,80 ja lopullinen voitto 1,50) ovat nyt kuitenkin painettu liian matalalle, eivätkä ne peleihin maistu.

Rangers on ollut sen verran vähämaalinen joukkue (yli puolet peleistä päättynyt alle 5,5 maalin tuloksiin), että tämänkin ottelun paras pelivalinta on kohteen 3657 alle 6,5 maalia kertoimella 1,68. Ottelu alkaa kello 2.

Päivän paras vetovihje

Maanantain paras pitkävetohaku löytyy jalkapallon Englannin Mestaruussarjasta. Pidän Stokea edelleen markkinan ja Veikkauksen arvioita runsasmaalisempana joukkueena etenkin kotonaan.

Stoken kaikissa seitsemässä kotiottelussa maaliodottama on ollut suurempi kuin 2,5 maalia. Vaikka joukkue on kahdessa viime vieraspelissään jäänyt maaleitta kohtuu vaisujenkin otteiden jälkeen, en siltä vähennä odotuksia.

Stoken tämänkertainen vastustaja WBA puolestaan sopii runsasmaalisuusvetoon oikein hyvin hyökkäävän pelitapansa takia. WBA:n 14 ottelussa vain kolmasti on päädytty tilanteeseen, jossa molemmat joukkueet eivät ole tehneet vähintään yhtä maalia.

Tänään Stoke–WBA-ottelun molemmat joukkueet tekevät maalin vaihtoehdosta tarjottu 1,75 kerroin (kohde 4638) on mielestäni ylikerroin arviolla 59 prosenttia. Ottelu alkaa kello 22.

Päivän pelit: 4638 Stoke–WBA, molemmat joukkueet tekevät maalin (kerroin 1,75).

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 85/160, palautusprosentti 100.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?