Pariisi ja Eugene jäivät koronaviruksen jalkoihin – Timanttiliiga alkaa Monacosta, suomalaiset kilpailevat samana viikonloppuna Kalevan kisoissa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pariisi ja Eugene jäivät koronaviruksen jalkoihin – Timanttiliiga alkaa Monacosta, suomalaiset kilpailevat samana viikonloppuna Kalevan kisoissa

Karsten Warholm juoksi pahvikatsojien edessä Impossible Games -kilpailussa Oslossa 11. kesäkuuta. Koronaviruspandemia on vaikuttanut katsomon lisäksi yleisurheilun kilpailukalenteriin.

26.6.2020 19:51

Pariisi

Pariisin ja Yhdysvaltain Eugenen kilpailut karisevat koronaviruksen takia yleisurheilun Timanttiliigan tämän kauden kalenterista, kertoo Kansainvälinen yleisurheiluliitto World Athletics.

Pariisissa oli määrä kilpailla 6. syyskuuta ja seuraavalla MM-areenalla Eugenessä 4. lokakuuta.

Britannian Gatesheadissa urheiltava Timanttiliigan kilpailu siirtyy elokuun 16. päivästä syyskuun 12. päivään.

Timanttiliigan on määrä alkaa Monacosta 14. elokuuta. Suomalaiset kilpailevat samana viikonloppuna Kalevan kisoissaan Turussa.

Gatesheadin ja Monacon lisäksi Timanttiliigan kalenteriin kuuluvat tällä erää Tukholma elokuussa, Bryssel, Rooma tai Napoli ja Shanghai syyskuussa sekä Doha ja toinen Kiinan kilpailu lokakuussa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: