Narukerä teki valintansa – puolivälierissä vastustajaksi viime kauden mestari - Urheilu - Satakunnan Kansa

Narukerä teki valintansa – puolivälierissä vastaan tulee viime kauden mestari: ”Katsoimme JPS:n olevan hyvä vastustaja tässä vaiheessa”

JPS-pelaajat seuraavat Rinat Shamsutovin loittonevaa selkää. Lopuksi vielä pieni siirto vasemmalle ja pallo tyhjään maaliin: 3-0.

16.2.2020 16:00

Narukerä pääsi valitsemaan Bandyliigan puolivälierävastustajansa sunnuntaina. Käytännössä joukkueella oli jäljellä kaksi vaihtoehtoa, kun kolmanneksi runkosarjassa sijoittuneet porilaiset valitsemaan pääsivät. Valittavana olivat HIFK ja viime kauden mestari JPS. Hieman yllättäen Narukerän valinta osui jyväskyläläisiin.

– Pitkällisen harkinnan jälkeen valinnan teimme. Monia asioita mietimme, mutta katsoimme JPS:n olevan hyvä vastustaja meille, valmentaja Jani Raukko sanoi.

Runkosarjassa JPS keräsi kuusi pistettä enemmän kuin HIFK. Yleensä näissä tilanteissa valinta kohdistuu vähemmän pisteitä keränneeseen joukkueeseen. Ei tällä kertaa.

Kauden aikana Narukerä voitti molemmat pelinsä jyväskyläläisiä vastaan, kun taas HIFK:n kanssa Narukerä pelasi kerran tasan ja hävisi vieraskentällä.

– JPS on ehkä meidän vahvuuksiimme sopivampi vastustaja kuin HIFK. Siellä on aika nuori ja taitava joukkue, joka yrittää ja luistelee kovaa. Kun asioita isossa kuvassa pohdimme, oli päätös suhteellisen helppo.

– Jäällä emme silti tule pääsemään helpolla, vaan vastustaja on laadukas. Mielenkiintoisia pelejä on edessä, eikä mitään saada jäällä ilmaiseksi.

Muut pudotuspeliparit ovat Akilles–OLS, Kampparit–HIFK ja Veiterä–WP-35. Narukerän tai JPS:n välierävastustaja tulee otteluparista Veiterä–WP-35.

Puolivälieräsarjat alkavat keskiviikkona.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut