Walt Harris palasi häkkiin perhetragedian jälkeen: 40-vuotiaan Alistair Overeemin yläpotku ja moukarointi oli liikaa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Walt Harris palasi häkkiin perhetragedian jälkeen: 40-vuotiaan Alistair Overeemin yläpotku ja moukarointi oli liikaa

Alistair Overeem kuvattuna vuonna 2015.­

17.5. 15:47

UFC-liiton kolmas vapaaotteluilta koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen käytiin sunnuntain vastaisena yönä Floridassa.

Pääottelussa raskaassasarjassa Hollannin 40-vuotias Alistair Overeem voitti Yhdysvaltojen Walt Harrisin häkkituomarin keskeytyksellä toisessa erässä. Ottelu ratkesi Overeemin terävään yläpotkuun, jonka jälkeen hän sai Harrisin allensa ja pääsi moukaroimaan vapaasti.

Häkkituomari keskeytti ottelun, ja Overeem julistettiin voittajaksi teknisellä tyrmäyksellä.

Overeem on entinen maailmanmestari, joka tähyää uuteen titteliotteluun. Hänen tilastonsa on nyt 46 voittoa ja 18 tappiota.

Overeemille otteluilta oli sikäli haastava, että hän joutui useita kertoja matkustamaan Hollannista Yhdysvaltoihin ja takaisin, kun otteluilta peruttiin useita kertoja.

– Pandemia tai ei pandemiaa. Tämä on ollut pitkä matka, mutta jotenkin onnistuin pysymään keskittyneenä, Overeem sanoi mmafighting.comin mukaan.

Harrisille ottelu oli tunteikas, sillä hän palasi ensimmäisen kerran häkkiin perhetragedian jälkeen. Hänen 19-vuotias tytärpuolensa ammuttiin kuoliaaksi viime syksynä.

Harris kiittelikin läheisiään vuolaasti ottelun jälkeen ja lupasi palata takaisin.

– Ette ole nähneet ’Last Ticketiä’ [Harrisin lempinimi] viimeistä kertaa. Paranen henkisesti ja fyysisesti ja lupaan tulla takaisin parempana.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?