Robert Helenius ja Adam Kownacki ottelevat New Yorkissa maaliskuussa - voittajalle MM-ottelu? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Robert Heleniuksella kova testi New Yorkissa! Vastassa tappioton iskijä – voittajalle luvassa MM-ottelu?

Robert Helenius ottelee seuraavan kerran maaliskuun alussa.

Robert Helenius yllätti monet New Yorkissa. Arkistokuva vuodelta 2017.

18.1.2020 8:09

Paf tiedotti, että raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius nousee seuraavan kerran kehään maaliskuun alussa.

Helenius kohtaa puolalaisen Adam Kownackin New Yorkin Brooklynissa 7. päivänä maaliskuuta.

– Tämä on yksi viimeisistä mahdollisuuksistani päästä tavoitteeseeni. Olen nyrkkeillyt 22 vuotta tätä varten, ja se on pitkä aika ottaa turpaan.

– Olen keskittynyt yhteen otteluun näin vahvasti viimeksi kun ottelin (Erkan) Teperiä vastaan Saksassa. Jos olisin hävinnyt Teperille, en osaa sanoa, olisiko minulla ollut motivaatiota jatkaa, Helenius kertoi Pafille.

Helenius viittasi tavoitteella MM-titteliotteluun. Hänen managerinsa mukaan voitto Kownackista tarkoittaisi mahdollisuutta päästä ottelemaan vyöstä.

– Molemmilla nyrkkeilijöillä on paljon pelissä. Ottelun voittaja saa nimittäin WBA eliminator -aseman, minkä ansiosta hän pääsee ottelemaan MM-tittelistä, manageri Markus Sundman kertoi.

Kownacki on kova testi suomalaiselle. Jo 7-vuotiaana Brooklyniin muuttanut puolalainen on nyrkkeillyt ammattilaisurallaan 20 ottelua ja voittanut niistä jokaisen. 15 voittoa on kirjattu tyrmäykseksi.

Heleniuksen tiimin mukaan aseet löytyvät kuntopuolelta.

– Kownacki on nyrkkeilijä, joka tulee päälle. Hän ei anna periksi eikä lopeta lyömistä. Kownackin voi päihittää kunnossa. Olemme treenanneet peruskuntoa kokonaisen vuoden, muuttaneet ruokavaliota ja harjoittelua ja olemme siinä pisteessä, missä meidän tuleekin olla, Heleniuksen valmentaja Johan Lindström sanoi.

Helenius voitti marraskuisessa väliottelussa Mateus Roberto Osorion Viron Narvassa. Suomalaisiskijän saldo on 29 voittoa ja kolme tappiota.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut