Narukerän nimilista on valmis jääpallokauteen 2019–2020. - Urheilu - Satakunnan Kansa

Narukerä sai viimeisetkin allekirjoitukset sopimuspapereihin – näillä nimillä joukkue lähtee kauteen

Lokakuussa 35 vuotta täyttävä kolminkertainen maalikuningas Tomi Mustonen tuulettaa porilaisseurassa myös alkavalla kaudella.

10.10.2019 14:03

Narukerän nimilista on valmis jääpallokauteen 2019–2020.

Maalivahdit Santeri Rantanen, Esko Kuusamo ja Joni Rintala pitävät tulevalla kaudella huolen siitä, että joukkueen veräjän suulla on kilpailua.

Maalivahtikolmikosta nuorin, A-juniori-ikäinen 19-vuotias Santeri Rantanen, on esittänyt harjoituskaudella hyviä otteita.

– On ollut hienoa saada harjoitella nyt hyvin. Meillä on mukava kilpailutilanne muiden maalivahtien kanssa peliajasta ja omalta osaltani teen parhaani sen eteen, että saisin pelata myös Bandyliigassa paljon otteluita, Rantanen kertoo seuran tiedotteessa.

Narukerä kaudelle 2019–2020

Maalivahdit: Santeri Rantanen, Joni Rintala, Esko Kuusamo.

Kenttäpelaajat: Jere Koivula, Timo Niemi, Kasper Perdén, Rinat Shamsutov, Aleksei Gorokhov, Esa Oksanen, Eero Paavola, Niko-Valtteri Koivula, Joona Rajala, Jaakko Hyvönen, Tomi Mustonen, Ville Raukko, Leevi Vihtalahti, Lauri Sirén, Heikki Koivisto, Juho Sirén, Atte Perkaus.

Päävalmentaja: Jani Raukko.

Valmentaja: Tuomas Erkkilä.

Fysiikkavalmentajat: Juha-Matti Aaltola ja Olli Ruotsalainen.

Joukkueenjohtaja: Markku Arola.

Huoltajat: Ari Dahlberg ja Mikko Sjöholm.

Hieroja: Aaro Honkanen.

Päävalmentaja Jani Raukko on tyytyväinen seuran monipuoliseen maavahtitilanteeseen.

– Meillä on siinä mielessä hyvä tilanne, että kaikki kolme maalivahtia voidaan heittää kentälle omin vahvuuksin. Muutoinkin seuralla on maalivahdeissa hyvä tilanne nuorten noustessa haastamaan kokeneita pelaajia, Raukko sanoo.

Seura on tehnyt pelaajasopimukset nuorten maajoukkuerinkiin kuuluvien Heikki Koiviston, Atte Perkauksen, Ville Raukon, Lauri Sirénin, Juho Sirénin ja Leevi Vihtalahden kanssa. Joukkueen valmennustiimiin kuuluva Tuomas Erkkilä kertoo nuorten esiintyneen hyvin harjoituskaudella,

– Nuoret pelaajat ovat nyt vuoden vanhempia ja tulevat tosissaan tänä vuonna kilpailemaan pelipaikoista miesten joukkueessa. Lisäksi meillä on myös A-junioreissa erinomainen joukkue kasassa.

17-vuotias Lauri Sirén on yksi nuorista sopimuksen kirjoittaneista pelaajista.

– Hienoa saada ensimmäinen sopimus miesten joukkueeseen. Olemme harjoitelleet tosi hyvin ja tavoitteenani on kasvattaa edelleen omaa peliaikaa edustusjoukkueessa, mutta samaan aikaan tiedostan, että A-junioreissa meillä on hieno mahdollisuus menestykseen.

Narukerä lähtee viikon kuluttua Ruotsin Ljusdalissa pelattavaan Exte Cupiin, jonka jälkeen on vuorossa Varkaudessa pelattava Suomen Cup 9.–10. marraskuuta. Kausi alkaa vierasottelulla niin ikään Varkaudessa perjantaina 22.11. Päävalmentaja Raukko poikkeaa tällä hetkellä isosta massasta, joka toivoo lämmintä syksyä.

– Odotamme nyt kovasti kylmiä ilmoja, jotta saisimme mahdollisimman pian tekojääradalle jään. Se edesauttaa meidän valmistautumistamme Bandyliigaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: