Pohjanpalon HSV romahti päätöskierroksella - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pohjanpalon HSV romahti päätöskierroksella ja menetti nousukarsintapaikan – Heidenheim on Moisanderin Bremenin karsintavastus

Viimeinen kierros oli lähes täydellinen katastrofi Joel Pohjanpalon HSV:lle.

28.6.2020 19:26

Berliini

Joel Pohjanpalon edustamalle HSV:lle oli tarjolla mahdollisuus nousukarsintaan Saksan jalkapallon 2. Bundesliigassa, mutta toiveet haihtuivat sarjan päätöskierroksella tylysti. HSV romahti kotonaan peräti 1–5-tappioon Sandhausenille, ja oman pelinsä 0–3 hävinnyt Heidenheim piti karsintaan vievän kolmossijansa sarjassa vaivaisella yhden pisteen erolla HSV:hen.

Tasapeli olisi riittänyt HSV:lle nousukarsintapaikkaan, mutta sellaiseenkaan joukkue ei nyt yltänyt.

Heidenheim ottelee pääsarjapaikasta 1. Bundesliigassa kolmanneksi viimeiseksi sijoittunutta Werder Bremeniä vastaan. Bremeniä kipparoi suomalaispuolustaja Niklas Moisander.

Karsinnan avauspeli pelataan Bremenissä torstaina ja toinen osa Heidenheimissa 6. heinäkuuta. Pääsarjaan nousivat suoraan Arminia Bielefeld ja Stuttgart.

Leverkusenista HSV:ssä lainalla oleva Pohjanpalo pelasi kauden päätöspelin ilman maalia, mutta teki viime viikkoina kaikkensa avittaakseen perinteikästä HSV:tä takaisin ylimmälle tasolle. Suomalaiskärki mätti yhdeksässä ottelussa seitsemän maalia sen jälkeen, kun 2. Bundesliiga jatkui toukokuun puolivälissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: