Oskari Setänen Lukon sankarina –  "Nyt eivät purreet kikkakakkoset eikä kikkakolmoset" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Oskari Setänen Lukon sankarina –  "Nyt eivät purreet kikkakakkoset eikä kikkakolmoset"

Oskari Setänen torjui 35 laukausta.

18.9.2019 21:58

Lahti

Rauman Lukko aiheutti Pelicansille kauden ensimmäisen tappion liigassa keskiviikkona. Raumalaiset kairasivat Lahdesta kaksi pistettä rankkareiden jälkeen maalein 2–1.

Rankkareissa ainoa onnistuja oli Lukon ruotsalaispakki Robin Press. Lahtelaisampujat sortuivat näpertelyyn. Se ei miellyttänyt Pelicansin päävalmentaja Ville Niemistä.

– Pelaajat tykkäävät välillä vähän kikkailla. Rankkareissa on paikka näyttää niitä kikkoja. Nyt meidän yrityksemme olivat luokattomia. Eivät toimineet kikkakakkoset eivätkä liioin kikkakolmosetkaan. Pelasimme muutoin ihan ok-kamppailun, mutta kun se ihan ei vain riitä tässä sarjassa, Nieminen sanoi.

Lukon sankari oli maalivahti Oskari Setänen, joka merkkautti 35 torjuntaa. Lukon varsinaisen peliajan maalista vastasi Jonne Tammela. Pelicansin 1–1-tasoituksen teki Juhamatti Aaltonen. Se oli Iin taikurin kolmas täysosuma.

–  Ottelu oli täynnä erilaisia momentumia. Lahti on vaikea paikka hakea pinnoja. Nyt saimme kaksi ja siihen on oltava tosi tyytyväinen, raumalaisluotsi Pekka Virta sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos