Viikonlopun peli: Joutuuko Arsenal Manchester Cityn pallolinkoon? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Viikonlopun peli: Joutuuko Arsenal Manchester Cityn pallolinkoon?

Lauantaina toisensa kohtaavat Fa Cupin välieräpelissä Arsenal ja Manchester City.

Joutuuko Arsenal seuraamaan vain katseella, kun Kevin De Bruyne ja Manchester City jyräävät?

17.7.2020 15:27

Arsenalin ja Manchester Cityn kohtaamisessa mielenkiintoiseksi asiaksi nousee se, millainen vierasjoukkue kentälle juoksee.

City on parhaimmillaan jäätävän kova. Valioliigassa joukkue on pelannut viime aikoina ilman suurempaa pelillistä panosta, mikä on näkynyt erikoisina notkahduksina suoritustasossa.

Nyt sitä panostakin pelissä on, kun FA Cupin välierissä vastaan asettuu Arsenal. Tämä tarkoittanee sitä, että lontoolaisjoukkueelle voi tulla illan aikana hiki.

Arsenal ei ole pelannut viime aikoina huonosti. Välillä ryhmä on pelannut jopa aidosti hyvin. Joukkue on kuitenkin materiaaliltaan selvästi huonompi kuin Manchester City. Erityisesti Arsenalin vähemmän vakaa puolustus voi olla isoissa vaikeuksissa pallollisen Manchester Cityn kanssa.

On suoranainen ihme, ellei vierasjoukkue sahaa Arsenalin puolustusta halki, poikki ja pinoon ainakin pari kertaa pelin aikana. Jos kotijoukkue joutuu Cityn pallolinkoon, on peli todennäköisesti selvä.

Arsenal pystyy myös maalintekoon. Joukkueessa on hyviä hyökkäyspään pelaajia, joilta on lupa odottaa tulosta. Manchester Cityn kanssa harvoista paikoista on pakko onnistua.

Jos City pääsee ottelussa parhaimpaansa, voittaa se pelin. Pääseekö City parhaimpaansa, on se olennainen kysymys. Todennäköisesti joukkue peliin ainakin syttyy, ja se tietää huonoja uutisia Arsenalille.

Vakiovihje

Arsenal–Manchester City 2

Norwich–Burnley 2

Blackburn–Reading 1X

------------------------------

Middlesbrough–Cardiff X2

Hull–Luton 2

Fulham–Sheffield W 1

------------------------------

QPR–Millwall 2

Swansea–Bristol C 12

Preston–Birmingham 1X

------------------------------

Hellas Verona–Atalanta 2

Milan–Bologna 1

Gagliari–Sassuolo X2

HIFK–FC Lahti X2

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: