Rasistien käytökseen kypsynyt Mario Balotelli marssi pois kentältä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Rasistien käytökseen kypsynyt Mario Balotelli marssi pois kentältä - tykitti upean maalin myöhemmin

Italiassa jalkapallon katsomorasismi rehottaa.

Mario Balotelli vastasi rasistisiin huutoihin kävelemällä kentältä pois.­

3.11.2019 20:21

Uusin luku saapasmaan katsomorasismiin saatiin Hellas Veronan Marcantonio Bentegodi -stadionilla, jossa Brescia vieraili sunnuntaina.

Ottelun 54. peliminuutilla Brescian Mario Balotellin mitta täyttyi lehtereiltä kaikuneisiin huutoihin. Kulmalipun luona ollut hyökkääjätähti nosti pallon käsiinsä, kiskaisi sen voimalla kohti katsomoa ja marssi kentältä pois. Balotellille näytettiin tilanteen jälkeen varoitusta.

Ottelu keskeytettiin hetkeksi ja erotuomari Maurizio Mariani varoitti yleisöä, että vastaavan käytöksen jatkuessa ottelua ei pelattaisi loppuun.

Kun peli saatiin käyntiin, Balotelli kasasi itsensä ja laukoi Brescialle 1-2-kavennuksen kerrassaan komealla oikean jalan sivalluksella.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajien Jesse Joronen pelasi totutusti täydet minuutit vierasjoukkueen maalilla.

Ottelun jälkeen Veronan päävalmentaja Ivan Juric oli ihmeissään tapahtumista, sillä hän ei kertomansa mukaan ollut tietoinen yleisön ala-arvoisesta käytöksestä.

– Tänään ei ollut mitään, ei mitään rasistista huutelua. Oli vihellyksiä ja vähän härnäämistä. Se ei ollut mitään. Rasismi rehottaa Italiassa, mutta tänään sitä ei ollut. En tiedä, miksi Balotelli reagoi niin. Se oli hänen ongelmansa, ei meidän, Juric sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?