Verneri Salminen jatkaa MuSassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Verneri Salminen jatkaa MuSassa: ”Mennyt kausi oli itselleni yksi parhaista”

MuSan kauden tavaramerkkinä olivat japanilaiset maali-ilot. Kuvassa Verneri Salmisen kanssa iloitseva Takanori Yokochi tuli Poriin heinäkuussa ja teki seitsemän maalia. MuSa haluaisi pitää Yokochin, mutta hyökkääjä miettii jatkoaan rauhassa.

25.1.2020 20:39

MuSa teki tärkeän jatkosopimuksen juuri ennen Suomen cupin alkua. Raumalaislähtöinen Verneri Salminen jatkaa Salaman paidassa. Pelipaikaltaan hän on alempi keskikenttäpelaaja, mutta loukkaantumisten sattuessa Salminen on pelannut myös puolustajana.

– Fiilikset ovat loistavat ja hienoa jatkaa MuSassa myös tulevalla kaudella hyvin sujuneen viime kauden jälkeen. Harjoituksissa on ollut hyvä meininki, ja on upeaa, että saadaan kausi käyntiin sunnuntaina cupissa, Salminen sanoo.

28-vuotias Raumalta kotoisin oleva Salminen liittyi Salama-paitaan vuonna 2015 ja on siitä lähtien pelannut MuSan mukana pääosin Kakkosta, mutta viime kaudella myös Ykköstä. Viime kaudella hän pelasi 24 ottelua, viimeistellen yhden maalin.

– Uskon, että pystytään joukkueena parantamaan viime kaudesta. Ainakaan motivaatiosta tai halusta parantaa se ei jää kiinni, Salminen puntaroi.

– Mennyt kausi oli itselleni yksi parhaista, joten luonnollisesti odotan, että pystyn ottamaan pelaajana seuraavan askeleen eteenpäin.

Valmennuksessa ollaan myös tyytyväisiä Salmisen jatkoon.

– Hän nosti muun joukkueen tavoin tasoaan ja on tärkeä palanen meille ensi kaudella. Salminen tuo koppiin myös kokemusta ja on käytökseltään erittäin fiksu, MuSan valmentaja Ville Ulanen kommentoi tuoretta jatkosopimusta.

MuSan Suomen cupin taival alkaa sunnuntaina kotiottelulla KTP:tä ​​​​​​​vastaan. Se alkaa kello 19 karhuhallissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut