HJK:n Faith Friday Obilor sai kuuden ottelun pelikiellon - Urheilu - Satakunnan Kansa

Harvinaisen pitkä pelikielto Veikkausliigassa - HJK-tähti sai törkytaklauksesta peräti kuuden pelin pannan

Palloliiton kurinpitovaliokunta on lätkäissyt HJK:n Faith Friday Obilorille harvinaisen pitkän pelikiellon Inter-ottelun tapahtumista.

Faith Friday Obilor sai poikkeuksellisen pitkän pannan.

9.5.2019 16:41

HJK:n tähtitoppari Faith Friday Obilor on saanut Palloliiton kurinpidolta neljän ottelun lisäpelikiellon puolentoista viikon takaisen Inter-ottelun tapahtumista. Kun siihen lisätään suorasta punaisesta kortista seuraava kahden ottelun pelikielto, sai Obilor harvinaisen pitkän kuuden matsin pannan.

Obilor ajettiin kentältä, kun hän lanasi rumalla viikatteella Interin Luciano Balbia boksin edustalla. Huonossa asennossa ollut Balbi loukkaantui tilanteessa ja hänet jouduttiin kantamaan pois kentältä. Seuranneessa jälkipyykissä Obilor myös tönäisi toista Inter-pelaajaa niin rajusti, että tämä kaatui.

Obilor puolustautui toimittamassaan vastineessa, että hän ei yrittänyt vahingoittaa Balbia, vaan tavoitella palloa. Kurinpito ei ollut samaa mieltä.

– Kurinpitovaliokunta ei yhdy Obilorin näkemykseen, vaan katsoo asiassa esitetyn selvityksen perusteella, että Obilor on yrittänyt vahingoittaa vastustajaansa. Hän on ottanut vauhtia tilanteeseen tullessaan ja osunut vastustajaan molemmat jalat ilmassa, lauselmassa sanotaan.

Kautensa odotuksiin nähden surkeasti aloittanut HJK joutuu Obilorin pitkän pelikiellon jäljiltä tulemaan toimeen melkoisen miesvajeen kanssa. Lauantain SJK-kotipelistä puuttuvat Obilorin lisäksi ainakin Elderson ja Kaan Kairinen, jotka katsoivat punaista VPS-ottelussa.

Hallitseva mestari ja Veikkausliigan nimekkäimmällä pelaajamateriaalilla operoiva HJK on voittanut vain kaksi alkukauden kahdeksasta pelistään. Tasapelejä on peräti viisi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: