Arttu Ruotsalainen heti ykkösketjun johtajaksi - Urheilu - Satakunnan Kansa

Arttu Ruotsalainen heti ykkösketjun johtajaksi – nyt on Ilveksellä iskun paikka!

Arttu Ruotsalainen pelaa KalPa-pelissä Ilveksen ykköstulosyksikössä

25.9.2019 12:44

Päivän pelipoiminta on Liigan Ilves–KalPa. Vahvistunut Ilves ottaa tänään kauden avausvoittonsa.

Päivän kiinnostavin peli

Liiga-kauteen potentiaalisimpana yllättäjäkandidaattina lähtenyt Ilves ei ole pettänyt, se on ollut alkukauden suurin yllättäjä – negatiivisessa mielessä. Joukkue ei ole viidestä ensimmäisestä pelistään saanut pistetäkään. Varsinaisesta epäonnestakaan ei suoranaisesti ole ollut kyse, vaikka esimerkiksi maalipaikkatilastojen mukaan joukkueella "kuuluisi" olla parikin voittoa plakkarissa.

Nuori joukkue on selvästi kipsaantunut kovista odotuksista ja tuloksellisesti heikosta aloituksesta. Aika ja rauhallinen hyvä valmennus auttavat noihin ajan kanssa.

Lisäksi Ilveksestä kannattaa huomioida parannuspotentiaalia ajatellen, että joukkue on saanut nyt viikon aikana kaksi kovaa vahvistusta, kun sekä maalivahti Lukas Dostal että viime kauden sisäisen pistepörssin voittanut hyökkääjä Arttu Ruotsalainen ovat palanneet NHL-leireiltään.

Ruotsalainen isketään tänään heti ykköstulosyksikköön yhdessä Eemeli Suomen ja Teemu Rautiaisen kanssa. Itselläni ei ole epäilystäkään, etteikö kolmikko tulisi tekemään vielä kovaa jälkeä jossain vaiheessa – mahdollisesti jo tänään.

Kokonaisuudessaankin pidän Ilvestä KalPaa vahvempana joukkueena ja tänään vedoissa ehdottomasti kokeilemisen arvoisena.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Ilves–KalPa-ottelun paras pelivalinta on Ilveksen suora 60-minuutin voitto kohteesta 908 kertoimella 1,75. Arvioni tälle on karvan alle 59 prosenttia. Huomiselta otetaan jo peleihin kerroinpudotuksen pelossa KHL:stä kohteen 8549 Severstal–Dinamo Minsk yli 4,5 maalia kertoimella 1,88.

Päivän pelit: 908 Ilves–KalPa 1 (kerroin 1,75), 8549 Severstal–Dinamo Minsk, yli 4,5 maalia (kerroin 1,88).

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 64/121, palautusprosentti 99

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut