Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin – mukana pari potentiaalista helmeä

Atalanta on ollut kauden piristysruiske Serie A:ssa ja myös Mestarien liigassa. Joukkue kohtaa puolivälierässä ranskalaisjätti PSG:n.

10.7.2020 16:44 | Päivitetty 10.7.2020 16:47

Nyon

Jalkapallon miesten Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin perjantaina Sveitsin Nyonissa, vaikka osa neljännesvälieristä on vielä kesken. Puolivälierät pelataan poikkeuksellisesti yksiosaisina 12.–15. elokuuta Lissabonissa.

Atalanta kohtaa puolivälierissä PSG:n ja Leipzig Atletico Madridin. Kaksi muuta puolivälieräparia ovat Manchester City/Real Madrid–Juventus/Lyon ja Barcelona/Napoli–Bayern München/Chelsea. Tarjolla on siis pari potentiaalista timanttiottelua.

Jäljellä olevat neljännesvälierät pelataan loppuun 7.–8. elokuuta. City haki neljännesvälierien avausosassa 2–1-vierasvoiton Realista, Lyon voitti kotonaan Juventuksen 1–0, Napoli–Barcelona päättyi 1–1 ja Chelsea taipui kotonaan 0–3-tappioon Bayernille.

Perjantaina arvottiin myös välierien parit. Toinen välierä tulee puolivälieristä Manchester City/Real Madrid–Juventus/Lyon ja Barcelona/Napoli–Bayern/Chelsea. Toisessa välierissä kohtaavat voittajat puolivälieristä Leipzig–Atletico ja Atalanta–PSG.

Välierät pelataan 18.–19. elokuuta ja finaali 23. elokuuta Lissabonissa.

Mestarien liigan hallitseva voittaja Liverpool on jo pudonnut jatkosta. Mestarien liigan kausi on ollut keskeytyksissä maaliskuusta koronaviruspandemian takia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: