Karhujen hieno kiri päättyi katkerasti – uudistunut porilaisjoukkue koki ensimmäisen tappionsa: ”Ei tässä kannata laittaa päätään pensaaseen” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhujen hieno kiri päättyi katkerasti – uudistunut porilaisjoukkue koki ensimmäisen tappionsa: ”Ei tässä kannata laittaa päätään pensaaseen”

Tapahtumarikas ottelu ratkesi viime minuuteilla. Tolppa ja ylärima päästivät Jymyn pälkähästä.

Karhujen Roni Tuomela kavensi tilanteen 3–4:ään, mutta porilaisten loppukiri ei riittänyt voittoon Nurmossa. Arkistokuva.

14.12.2019 20:05

Karhujen lyhyt, kahden ottelun voittoputki katkesi lauantaina, kun porilaisjoukkue kohtasi Divarin sarjakärjen Nurmon Jymyn vieraskentällä.

Tappio oli pienestä kiinni. Ensin Roni Tuomela toi Karhut maalin päähän Jymystä ottelun toisessa erässä ja sen jälkeen Matti Vapaniemi porilaiset tasoihin melkein heti kolmannen erän alussa.

Jymyn Miikka Honkaniemi sai kuitenkin iskettyä voittomaalin ajassa 56.21, ja sen jälkeen Karhuilla oli huonoa tuuria.

Ottelu päättyi Jymyn 5–4-voittoon.

– Osuimme lopussa ylärimaan ja tolppaan, ja meillä oli paikkoja lyödä peli tasoihin, mutta tällä kertaa kävi näin, Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund kommentoi.

Katkerasta lopputuloksesta löytyy kuitenkin myös hyvää.

– Ei tässä kannata laittaa päätään pensaaseen. Pelasimme sarjakärjen kanssa tasaisen ottelun ja veimme ottelua silloin tällöin, vaikka olimme vieraskentällä.

Karhut löytyy sarjataulukon toisesta päästä. Joukkue on pelannut 14 ottelua ja saanut saman verran pisteitä.

Nylund sanoo, että Karhuilla on silti mahdollisuus nousta pudotuspeleihin, jos ensi vuoden pelit sujuvat paremmin.

– Tärkein prioriteettimme on yhä edelleen se, että säilyttäisimme sarjapaikkamme suoraan emmekä joutuisi pelaamaan karsintapelejä, mutta yritämme kyllä mahdollisuuksien mukaan päästä myös pudotuspeleihin.

Karhujen alkukausi oli erityisen vaikea, mutta helpotusta toi se, että joukkue vahvistui viidellä kokeneella pelaajalla marraskuun lopussa. Vahvuuteen liittyivät Kalle Santanen, Tatu Ruohonen, Tuomas Puisto, Tomi Bergendahl ja Matti Vapaniemi.

Jymy-ottelu oli kolmas Karhujen uudistuneella miehistöllä. Kaksi edellistä peliä päättyi porilaisten voittoon.

– Olettaisin, että pystymme napsimaan keväällä pisteitä melko tehokkaasti.

Myös Paavo Kankaanpää ja Juuso Ahola tekivät maalin lauantaina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos