Pesäkarhujen tytöt tarttuivat oljenkorteensa – pudotuspelipaikat ja niiden karsinnat ratkeavat vasta maanantaina: ”Nousimme takaisin alkukauden peliimme” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pesäkarhujen tytöt tarttuivat oljenkorteensa – pudotuspelipaikat ja niiden karsinnat ratkeavat vasta maanantaina: ”Nousimme takaisin alkukauden peliimme”

9.8.2019 21:26

Pori

Pesäkarhujen tyttöjen Superpesiksen tämän kauden tarina hakee vertailukohtaa viime vuoteen. Tällä kerralla aivan viime hetkien varaan jää pudotuspelipaikan varmistuminen, kun taas mestaruuskaudella vaakalaudalla oli paikka ylemmässä jatkosarjassa.

– Nyt meillä on edelleen mahdollisuus olla mukana pudotuspeleissä. Roihu-peli oli meiltä pohjanoteeraus, ja viimeksi Raumalta emme ansainneetkaan mitään mukaamme. Tämä oli meiltä hyvä peli, nousimme takaisin alkukauden peliimme, pelinjohtaja Joni Järvinen kertasi.

Pesäkarhut nappasi Vaasan Mailasta 2–0 (8–1, 6–0)-voiton vahvalla esityksellään.

Vierasjoukkueen mahdollisuudet murenivat kummankin jakson avausvuoroon. Ensimmäisellä puolikkaalla porilaiset takoivat 5–0- ja toisella jaksolla 4–0-lukemat heti ensimmäisessä lyöntivuorossaan.

– Torstaina meillä oli paras treeni pitkään aikaan, ja pelin alkuun satsasimme paljon. Ote vähän kirposi, kun vastustajakin antoi lahjoja, mutta tauolla saimme tilanteen taas korjattua.

– Emme voi muuta kuin odottaa maanantain tuloksia.

Ylemmän jatkosarjan tilanne on äärimmäisen tasainen, ja A-lohkon joukkueista vain Hämeenkyrön Räpsä voi hengähtää. Porilaiset ovat ulkona neljän parhaan joukosta, mikäli Vaasan Maila voittaa Lappeenrannan Pesä Ysit 2–0 ja Rauman Fera Helsingin Roihun jaksoin 2–1.

Muilla maanantain tuloksilla Pesäkarhuilla on joko enemmän sarjapisteitä kuin Feralla tai kolmen pisteen voittoja enemmän kuin Roihulla.

Osalle Feran juniorijoukkueen runkopelaajista kertyy matkustusta, sillä perjantain Lappeenrannan-visiitin lisäksi luvassa on sunnuntaina peli Lapualla, mistä matka jatkuu maanantaina Helsinkiin.

Lohkon neljäs karsii paikastaan puolivälierissä alemman jatkosarjan lohkovoittajan kanssa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos