Mitä tapahtui Porin urheilutalon lattialle? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhujen sunnuntain kotipeli joudutaan siirtämään, koska Porin urheilutalon kenttä on vaarallisen liukas – edellinen käyttäjä ei osaa sanoa, mistä liukkaus johtuu

Porin urheilutalossa ei pelata sunnuntaina salibandya, koska kenttä on vaarallisen liukas,

8.12.2019 13:58 | Päivitetty 8.12.2019 15:51

Karhujen sunnuntai-illaksi suunniteltu kotipeli O2-Jyväskylää vastaan joudutaan siirtämään pelattavaksi myöhemmin, koska Porin urheilutalon lattia on muuttunut vaarallisen liukkaaksi.

Miesten divarin pelin oli tarkoitus alkaa sunnuntaina kello 19. Pelin uudesta ajankohdasta ei ole vielä tietoa. Myös farmijoukkue FBT Pitun lauantainen 2. divisioonan peli jouduttiin perumaan samasta syystä.

Karhujen tiedottaja Kari Saha kertoo, ettei lattian liukkauden aiheuttajasta ole varmuutta. Hän kuitenkin arvelee, että urheilutalossa lauantaina järjestetystä cheerleading-näytöksestä on saattanut jäädä lattiaan jotain liukkautta aiheuttavaa ainetta.

– Kenttää yritettiin pestä sunnuntaiaamuna, mutta se on edelleen erittäin liukas. Lattia joudutaan ilmeisesti pesemään ensi viikolla koneellisesti.

– En osaa sanoa, mistä liukkaus olisi voinut aiheutua. Meillä oli käytössä cheerleading-mattoja, jotka peittivät noin kolmanneksen salin lattiasta. Samoja mattoja on käytetty kyseisessä tilassa ennenkin, toteaa salissa lauantaina päivällä joulunäytöksen pitäneen Porin Cheerleading Akatemian hallitukseen kuuluva Johanna Simon-Bellamy.

Hänen mukaansa siivottaessa näytöksen jälkiä paikalla oli myös yksi talon henkilökuntaan kuuluva. Lattiaa ei pesty tapahtuman jälkeen, vaan siistittiin muuten.

– En itse huomannut mitään erityistä liukkautta, kun teimme loppusiistimistä, Johanna Simon-Bellamy sanoo.

Pelin peruminen lattian liukkauden takia on Kari Sahan tietojen mukaan ainutkertainen tapaus.

– Joskus kotipeli jouduttiin perumaan, kun kaukolämpöputki hajosi urheilutalon pihassa, mutta liukkauden takia peliä ei aikaisemmin peruttu.

Takavuosina Porin urheilutalon kenttä oli Sahan mukaan kuitenkin liukkaampi kuin moni muu salibandykenttä, mutta sitä ongelmaa ei enää tällä kaudella ole ollut.

– Olisi peli ollut ihan kiva pelata, mutta pelaajien terveys menee kaiken muun edelle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos