Narukerän kausi käynnistyi murskaavalla vierasvoitolla – kaksi pelaajaa iski hattutempun WP-35:n verkkoon - Urheilu - Satakunnan Kansa

Narukerän kausi käynnistyi murskaavalla vierasvoitolla – kaksi pelaajaa iski hattutempun WP-35:n verkkoon

Tomi Mustonen osui kolme kertaa maalikehikoiden sisään lauantaina.

22.11.2019 22:16

Porin Narukerän kausi alkoi vauhdikkaasti vieraskentällä Varkaudessa, kun joukkue päihitti WP-35:n selvin lukemin 3–8.

Tilastollisesti ottelun tähdet olivat Narukerän Tomi Mustonen ja Jaakko Hyvönen, jotka molemmat iskivät kolme maalia WP-35:n verkkoon.

Kyseessä oli Narukerä-kasvatti Hyvösen paluuottelu porilaisjoukkueeseen. Viime kauden Hyvönen pelasi Jyväskylän JPS:ssä, jossa mies voitti SM-kultaa.

Narukerän kaksi muuta maalia tekivät Joona Rajala ja joukkueen kapteeni Esa Oksanen.

Päävalmentaja Jani Raukko oli luonnollisestikin tyytyväinen Narukerän suoritukseen pelin jälkeen ja painotti joukkueen hyvää valmistautumista.

– Sovimme, että tulemme pelaamaan tiiviisti, puolustamaan hyvin ja olemaan tehokkaita. Varsinkin ensimmäinen jakso oli sellainen, ettei kaveri päässyt paikoille, Raukko kertoo.

Erätauolle mentiin lukemissa 2–6. Toisella jaksolla Mustonen ja Hyvönen viimeistelivät hattutemppunsa, mutta päävalmentaja Raukko haluaa korostaa koko joukkueen onnistumista.

– Hienoa, että yksilöiden itseluottamus nousee, mutta joukkueessa oli paljon onnistujia, ja on tärkeää, että joukkueen yhtenäisyys toimii, Raukko sanoo.

Ottelua oli seuraamassa Varkaudessa 383 katsojaa.

Kuinka käy Porissa?

Sunnuntaina Narukerä pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa Porin tekojääradalla.

Silloin Narukerä kohtaa helsinkiläisseura Botnian.

– He pelaavat aggressiivista peliä ja iskevät vastahyökkäyksistä, mutta meidän pelikärsivällisyytemme riittää voittoon kyllä siinäkin pelissä, Raukko pohtii.

Narukerän ja Botnian ottelu alkaa Porin tekojääradalla sunnuntaina 24. marraskuuta kello 13.00.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: