Ottawa Senatorsin pelaajat toipuneet koronasta - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ottawa Senatorsin pelaajat toipuneet koronasta – selvisivät lievillä oireilla

Kaikki kanadalaisseuran sairastuneet pelaajat selvisivät lievillä oireilla.

Joukkue ei ole kertonut julkisuuteen koronaviruksen sairastuneiden pelaajien nimiä.

10.4.2020 15:06

Kaikki NHL-joukkue Ottawa Senatorsin pelaajat sekä henkilöstön jäsen ovat toipuneet koronaviruksesta, kertoo joukkueen valmentaja D.J. Smith.

Viidellä pelaajalla sekä yhdellä henkilöstön jäsenellä todettiin koronavirustartunta viime kuussa. Valmentaja Smithin mukaan kellään sairastuneista ei ollut voimakkaita oireita.

– Osa porukasta voi hieman huonosti, mutta urheilijoina he kaikki kestivät sen, ja ovat nyt parempaan päin, Smith kertoo joukkueen Twitter-kanavalla julkaistulla videolla.

Jos tviitti ei näy, klikkaa tästä.

Senators pelasi kauden viimeiset pelinsä Kaliforniassa ennen kuin NHL laitettiin tauolle 12. maaliskuuta. Smithin mukaan joukkue huomasi yleisön harventuneen San Josessa pelatussa ottelussa 7. maaliskuuta, jolloin suurten kokoontumisten välttämistä oli jo annettu suositus. Valmentajan mukaan asiat näyttivät kuitenkin jälleen normaalilta 10 maaliskuuta Anaheimissa sekä 11. maaliskuuta Los Angelesissa pelatuissa otteluissa.

Ottawan pelaajien lisäksi ainoat COVID-19-tapaukset NHL-pelaajien keskuudessa ovat kolme Colorado Avalanchen pelaajaa, jotka pelasivat San Josessa vain päivä Senatorsin ottelun jälkeen.

Ottawan valmentaja Smith kokee, että tartunnat auttoivat organisaatiota ymmärtämään pandemian vakavuuden.

– Joo, se iski meihin, mutta samalla tämä todennäköisesti pelasti monia meistä, sillä näimme asian nopeasti ja lähietäisyydeltä, ja se kenties auttoi meitä saamaan pienen etumatkan asiaan, valmentaja pohti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut