Teemu Pukki iskussa - myös lepoetu petaa voittoa Norwichille - Urheilu - Satakunnan Kansa

Teemu Pukki iskussa - myös lepoetu petaa voittoa Norwichille

Sunnuntain mielenkiintoisin peli löytyy Valioliigasta. Teemu Pukki ja Norwich ovat soittaneet viime aikoina sen verran elon merkkejä, että Sheffield Unitedia vastaan voi odotella kotivoittoa.

Teemu Pukki hyökkää Sheffield Unitedin kimppuun.

8.12.2019 15:05

Teemu Pukki on tehnyt pitkän hiljaiselon jälkeen maalit kahdessa peräkkäisessä Norwichin pelissä. Puheet penkityksestä ovat jälleen paikallisissakin lehdissä muuttuneet Pukki-party-jutuiksi. Itse asiassa Pukki on ollut koko ajan vireessä, mutta Norwich ei vain ole muuten oikein riittänyt. Esimerkiksi arvostettu tilastosivusto whoscored.com rankkaa Pukin Norwichin tämän kauden kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi maalivahti Tim Krulin ja keskikenttäpelaaja Emiliano Buendian jälkeen.

Arsenalia vastaan kotona ja Southamptonia vastaan vieraissa rimpuiltiin ihan asiallisesti Everton-vierasvoiton päälle. Vaikka maaliodottamilla mitattuna suurempi pistesaalis ei varsinaisesti olisikaan ollut ansaittu, oli pelaamisessa silti nähtävissä ajoittain syksyistä raikkautta.

Sheffield Unitedin sopii Norwichille vastustajana hyvin, vaikka sarjataulukossa selvästi korkeammalla onkin. Joukkueet ovat tuttuja toisilleen ja jatkavat samoilla managereilla ja pelitavoilla kuin viime kaudella Mestaruussarjassa. Tuolloin keskinäiset kohtaamiset päättyivät Norwichissa 2-2 ja Sheffieldissä 2-1 Unitedille.

Ottelun voimasuhteisiin nyt eniten vaikuttava tekijä on joukkueiden erilainen rasitustilanne kolmen pelin viikkorupeamassa. Norwichilla viikkopeli oli keskiviikkona ja Sheffield Unitedilla torstaina. Yhdenkin päivän lisälepo tähän paikkaan vaikuttaa paljon. Itse pidänkin Norwichin mahdollisuuksia tässä ottelussa paljon markkinan arvioita parempina.

Valitettavasti myös Veikkaus on kanssani samaa mieltä ja on osannut painaa Norwichin kertoimen käytännössä markkinoiden matalimpaan arvoon.

Peliä ei tässä Norwichiin saa, vaikka vähän mieli tekisi ainakin kannustus/jännitysveto ottaakin.

Ottelu alkaa kello 16.00

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Norwich-Sheffield United -ottelun parhaaksi pelivalinnaksi nousee otteluruuhkan maalimääriä vähentävästä vaikutuksesta huolimatta kohteen 1184 molemmat joukkueet tekevät maalin.

Joukkueiden viime kausien keskinäiset kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita. Mestaruussarjassa kahdella edellisellä kaudella neljässä ottelussa tehtiin yhteensä 11 maalia, ja vain kerran jäätiin tulokseen, missä jompi kumpi ei tehnyt maalia. Norwichin tämän kauden kotipeleissä 6/7 molemmat joukkueet ovat maalanneet ja vastaavasti Sheffield Unitedin lukema vieraspelien osalta on 5/7. Maaleja on siis tässäkin perusteita odotella. Aivan kupongille asti tämäkään ei kuitenkaan nyt kertoimella 1,58 yllä - kerroinrajani molempien maalaamiselle on 1,61.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 95/181, palautusprosentti 98 prosenttia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos