Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen pelinjohtaja - Urheilu - Satakunnan Kansa

Huhuista tuli totta – odotettu mies tarttuu Pesäkarhujen viuhkaan

Jarkko Pokela malttoi pysyä kentältä pois vain vuoden. Hän on Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja.

23.9.2020 15:06 | Päivitetty 23.9.2020 15:37

Pori

Manse PP:n urheilujohtajan tehtävästä elokuusta irtisanoutunut Jarkko Pokela oli huhupörssin ykkösnimi Pesäkarhujen uudeksi pelinjohtajaksi.

Huhut saivat vahvistuksen keskiviikkona. Pesäkarhut nimesi Pokelan, 36, edustusjoukkueensa viuhkamieheksi. Hän korvaa Joensuun Mailan palkkalistoille siirtyvän Sami Österlundin.

– Pori on ollut todella kiehtova paikka. Seurasta huokuu osaaminen ja ympäristöstä kova intohimo Pesäkarhuja kohtaan. Halusin kokea urallani tämän jutun, Pokela sanoi tiedotustilaisuudessa.

Sopimus on peräti kolmivuotinen, joista kaksi jälkimmäistä vuotta sisältävät option.

Pokelan kovin saavutus pelinjohtajana on vuoden 2017 Suomen mestaruus. Silloin Manse PP kukisti finaaleissa juuri Pesäkarhut.

Alajärveltä kotoisin oleva Pokela on tuttu mies myös Satakunnasta. Hän oli Lukon pelinjohtajana naisten Superpesiksessä 2012–2013, mutta jätti tehtävänsä yllättäen kesken jälkimmäisen kauden. Sen jälkeen Pokela työskenteli Ulvilan Pesä-Veikkojen nuorisovalmennuspäällikkönä.

Naisten Superpesiksessä Pokela on toiminut myös Ylihärmän pelinjohtajana. Mansen merkkejä hän näytti vuodet 2016–2019, jonka jälkeen hän siirtyi urheilujohtajaksi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: