Patrik Raitanen sai ensimmäiset peliminuuttinsa Hollannin pääsarjassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Patrik Raitanen sai ensimmäiset peliminuuttinsa Hollannin pääsarjassa – hänen joukkueensa Fortuna Sittardin alkukausi ei ole sujunut hyvin

29.9.2019 15:57

FC Jazzista Liverpoolin kautta hollantilaiseen Fortuna Sittardiin siirtynyt porilaispelaaja Patrik Raitanen pääsi lauantaina pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa Hollannin pääsarja Eredivisiessä. Raitanen vaihdettiin kentälle 82. minuutilla ja hän pelasi noin 14 minuuttia.

Fortuna Sittard pelasi 0–0-tasapelin kotikentällään Sparta Rotterdamin kanssa.

Sittardin alkukausi ei ole ollut erityisen loistokas. Joukkue on kahdeksan kierroksen jälkeen sarjassa toiseksi viimeisenä. Tilastoissa on kolme tasapeliä ja viisi tappiota.

Ryhmän yksi iso ongelmakohta on ollut maalinteko, sillä maaleja on tehty vastustajan verkkoon vain kahdeksan. Toisaalta puolustuskaan ei ole ollut erityisen pitävää, kun Sittard on päästänyt 21 maalia. Se on toiseksi eniten sarjassa.

Raitanen pelaa topparina, joten hänestä toivotaan varmasti apua vuotavaan puolustukseen. Ensimmäisten peliminuuttien aikana pallo ei omiin mennyt.

Sparta Rotterdamin Adil Auassar sai toisen keltaisen kortin ja ulosajon samalla minuutilla, kun Raitanen vaihdettiin kentälle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut