New York vaihtui Raumaan, mutta Tarmo Reunasen peli kulkee - Urheilu - Satakunnan Kansa

New York vaihtui Raumaan, mutta Tarmo Reunasen peli kulkee: ”Muutama hups-tilanne tuli tänään”

Tarmo Reunasen saldo TPS-pelissä oli 0+1.

5.10.2019 20:36 | Päivitetty 5.10.2019 20:37

Lukon kolmen voiton viikko huipentui lauantaina kotikaukalossa TPS:ää vastaan 5–1 (2–1, 2–0, 1–0 -voittoon. Suvereenin voiton lisäksi kotiyleisö sai nauttia kahden Lukko-pelaajan kauden kotidebyytistä, kun Ponthuksen veli Pathrik Westerholm ja Tarmo Reunanen vetivät ensipiirrot Äijänsuon jäähän. Pathrik kunnioitti tilaisuutta kolmella syöttöpisteellä, joista Ponthus viimeisteli kaksi maalia.

Reunanen puolestaan merkautti yhden syötön ja näytti, että luistin kulkee vähintään yhtä liukkaasti kuin viime kaudella.

– Hiukan hidas startti oli, mutta oma peli paranee koko ajan, Reunanen sanoi.

Reunanen palasi Suomeen keskiviikkona ja ehti pelata jo kaksi ottelua tällä viikolla.

– Painaahan se vähän, kun palaa tuollaiselta reissulta. Kyllä se kuulemma viikon ottaa, että palautuu aikaerosta ja muutama sellainen hups-tilanne tuli tänään. Voitot ovat ne, jotka lisäävät itseluottamusta eniten. Nyt oli hieno pelata.

Reunanen vietti alkukauden New York Rangersin leirillä Pohjois-Amerikassa. Hän putosi viimeisten joukossa pois pelaavasta kokoonpanosta. New York vaihtui siis pikavauhtia Raumaan, mutta Reunasella oli hymy herkässä.

– Hiukan hidas startti oli, mutta oma peli paranee koko ajan, Reunanen sanoi, ja kertoi New Yorkin -reissun menneen hyvin.

– Siellä oli sellaista, mistä on pikkupojasta asti unelmoinut. Oli se tavallaan shokki, miten hienoa ja erilaista siellä on. Nälkää jäi, ja vuoden päästä uudestaan.

Reunanen palasi täksi kaudeksi Lukkoon lainalle Rangersista.

Lukko ja TPS pelasivat niin sanotun back to back -viikonlopun, josta Lukko otti kuusi pistettä ja vei maalieron 8–2. Lukko on siis kovassa vireessä, ja uudet ulkomaalaisvahvistukset vaikuttavat nappihankinnoilta.

– Helpottaa paluuta, kun joukkue voittaa ja pelaa näin hyvin. Kaikki uudet vahvistukset ovat todella hyviä, ja minulla on kova luottamus siihen, mitä täällä Lukossa tehdään, Reunanen totesi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: