Newcastlen Danny Rose vertaa Valioliiga-pelaajien kohtelua laboratoriorottiin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Newcastlen Danny Rose vertaa Valioliiga-pelaajien kohtelua laboratoriorottiin

Newcastle Unitedin puolustaja Danny Rose ei ole tyytyväinen Valioliigan joukkueharjoitusten alkamiseen.­

21.5.2020 16:05

Helsinki

Newcastle Unitedin puolustaja Danny Rose arvostelee jalkapalloilun Englannin Valioliigan joukkueharjoitusten aloittamista tällä viikolla.

– Palan halusta päästä takaisin jalkapalloiluun ja kun ajattelen, mitä kaikkea minua paljon huonommassa asemassa olevat ihmiset käyvät läpi koronapandemian takia, en halua valittaa kaikesta. Mutta että meidän pitäisi palata jalkapalloiluun kuin koekaniinien tai laboratoriorottien, että kokeilemme tätä ja katsomme toimiiko se vai ei, Rose sanoi Lockdown Tactics -podcastissa.

Valioliiga kertoi tiistaina, että liigaseurojen koronatestauksissa on löytynyt kuusi tartuntaa. Valioliigan massatestien ensimmäisessä vaiheessa viime viikonloppuna testattiin kaikkiaan 748 ihmistä 19 seurasta.

Pelien jatkumisen aikataulusta ei ole varmuutta.

–  Voin kuvitella ihmisten kotonaan ajattelevan, että heidän pitääkin palata, koska he tienaavat niin paljon rahaa. Onko se sen arvoista? Voisin mahdollisesti vaarantaa terveyteni ihmisten viihdyttämisen vuoksi, eikä se ole rehellisesti sanottuna sellaista, missä haluan olla mukana, Rose jatkoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?