Pysäyttämätön Messi - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jürgen Klopp manasi: ”Messi on pysäyttämätön”

– Hän on maailmanluokan pelaaja, mutta tiesin sen jo ennestään.

Lionel Messi petasi joukkuekavereilleen loistavan maalipaikan 4–0:aan Liverpool-pelin lopussa, mutta se paikka jäi käyttämättä. Messi itse teki kaksi maalia.

2.5.2019 12:14

Lionel Messi on pysäyttämätön, myönsi Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp keskiviikkona Barcelonalle Mestarien liigan välierien ensimmäisessä ottelussa kärsityn 0–3-tappion jälkeen. Argentiinalaistähti laukoi kaksi maalia, joista jälkimmäinen syntyi tarkalla vapaapotkulla ja oli Messin 600:s Barcelonan paidassa.

–  Hän on pysäyttämätön. Emme tietenkään pystyneet puolustamaan vapaapotkua vastaan. Mikä veto. Hän on maailmanluokan pelaaja, mutta tiesin sen jo ennestään. Se ei ollut yllätys, Klopp sanoi.

Liverpoolin paras tilaisuus tehdä vierasmaali tuhraantui Mohamed Salahin tolppalaukaukseen.

–  Sanoin pojille, että olin ylpeä siitä miten pelasimme tällaista vastustajaa vastaan. Jos vieraskentällä häviää, se ei ole valtava ongelma, kunhan teemme maalin. Se oli ongelmamme tänään, eikä se tee elämäämme helpommaksi, Klopp jatkoi.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi tiistaina Liverpoolin kotikentällä. Barcelona voi lepuuttaa avainpelaajiaan sitä ennen, sillä joukkue on jo varmistanut Espanjan mestaruuden. Liverpoolilla ei ole samaa mahdollisuutta, sillä se on Englannin Valioliigassa pisteen Manchester Cityä perässä toisena, kun molemmilla on kaksi sarjaottelua jäljellä.

–  He voivat yhä iskeä kipeästi. Tulos oli hyvä, mutta jatko on auki, Barcelonan valmentaja Ernesto Valverde sanoi.

"Oli kaunista kun se meni sisään"

Myös Messi muistutti joukkuekavereitaan siitä, ettei paikka Mestarien liigan finaalissa suinkaan ole varma.

–  Olisi ollut parempi voittaa 4–0, mutta 3–0 on erittäin hyvä tulos. Se ei vielä ratkaiseva. Me menemme erittäin monimutkaiseen tunnelmaan, jossa on suurta historiaa, Messi sanaili.

Messin vapaapotkumaali oli ottelun kohokohta, mutta maalintekijä korosti joukkueen ja kannattajien yhtenäisyyttä.

–  Oli kaunista kun se meni sisään, mutta olin onnekas, että pallo meni juuri yläkulmaan. Meidän täytyy olla yhtenäisempiä kuin ikinä, kaikkien yhdessä, joukkueen ja kannattajien. Sanoimme kauden alussa, että voitamme yhdessä, Messi sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut