Päivän vetovihje: Ailahtelevien otteiden joukkueet kohtaavat – ”Jos Kalnis pelaa, uskoni helsinkiläisten menestykseen on suurempi verrattuna siihen, että Niemi aloittaisi maalilla” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ailahtelevien otteiden joukkueet kohtaavat – ”Jos Kalnis pelaa, uskoni helsinkiläisten menestykseen on suurempi verrattuna siihen, että Niemi aloittaisi maalilla”

11.9.2019 14:53

Keskiviikon mielenkiintoisin KHL-ottelu on Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen.

Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen on etukäteen melkoisen kääntämätön kortti, sillä molemmat joukkueet ovat kauden alkuun esittäneet varsin ailahtelevia otteita.

Severstal aloitti sarjan mainioilla vierasotteluilla kovia Avtomobilistia, Magnitogorskia ja Omskia vastaan. Se keräsi noista peleistä kolme pistettä hyvillä esityksillä. Viimeksi joukkue oli kotonaan sitten taas täysin vailla mahdollisuuksia TsSKA Moskovaa vastaan. Periaatteessa TsSKA-esitys oli joukkueen "normaali".

Hyviin alkuotteluihin kuuluu ainakin hieman reagoida nostamalla ajatusta Severstalin potentiaalista. Jokereiden kehityskäyrä on täysin päinvastainen.

Kahden hutipelin jälkeen (ok, kovia vastustajia vastaan) Jokerit oli Riian Dinamoa vastaan kliinisen hyvä voittamalla 7–2. Kun tehotkin jakautuivat monelle pelaajalle, kuuluu Jokereita edelleen pitää samalla hyvällä tasolla kuin ennen kautta.

Maalivahtikysymysmerkin kauden ensimmäiset pelit ovat Jokereiden ylle heittäneet. Janis Kalnins pelasi viimeksi Riikaa vastaan hyvin, mutta ykkösmaalivahdin statuksella oleva Antti Niemi ei kahdessa ensimmäisessä pelissä näyttänyt tälle tasolle riittävältä.

Illan seurattavin asia onkin Jokereiden maalivahtivalinta. Jos Kalnins pelaa, uskoni helsinkiläisten menestykseen on suurempi verrattuna siihen, että Niemi aloittaisi maalilla.

Vedonlyönnillisesti huomionarvoisinta Severstal–Jokerit-ottelussa on se, että Veikkaus tarjoaa sekä Jokereiden suorasta 60 minuutin voitosta (kohde 5797, kerroin 1,78) että yli maalin voitosta (kohde 3980, kerroin 2,45) markkinoiden korkeimmat kertoimet.

Ottelu alkaa kello 19.

Päivän pelit: Ei pelejä

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 59/113, palautusprosentti 98

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos