West Hamilla kotikirous Manchester Cityä vastaan – pitääkö puolustustaan vahvistanut mestari heti nollat? - Urheilu - Satakunnan Kansa

West Hamilla kotikirous Manchester Cityä vastaan – pitääkö puolustustaan vahvistanut mestari heti nollat?

Saako Manchester City tuulettaa heti nollapeliä?

9.8.2019 22:03

Valioliigan lauantain avauspelissä kohtaavat West Ham ja viime kauden mestari Manchester City. Ottelussa on vain yksi suosikki.

Päivän kiinnostavin peli

West Ham–Manchester City-peliin lähdetään lähihistorian valossa erittäin epätasaisista asetelmista. Neljän viimeisen Lontoossa pelatun tosipelin tulokset ovat manchesterilaisittain murskaavat: 0–5; 0–4; 1–4 ja 0–4. Myös tämän pelin lähtökohdat ovat vahvasti vierasvoittoiset.

City voitti viime kaudella yli 84 prosenttia Valioliigan otteluistaan (saldo 32–2–4 maalit 95–23). Täksi kaudeksi joukkueen voi ajatella vahvistuneen puolustuspään hyvien hankintojen takia. Rodri, João Cancelo ja Angeliño tuovat heti selvää lisäarvoa joukkueeseen ja Pedro Porrokin reserviä ja leveyttä. Valmistavissa otteluissaan City ei ollut erityisen huolellinen puolustuspelissään, mutta nyt tosipaikassa uskon Pep Guardiolan iskostaneen nollan pitämisen merkitystä pelaajilleen.

Vaikka myös West Ham näyttäisi uusien hankintojen (Sébastien Haller ja Pablo Fornals) olevan aiempaa hyökkäysvoimaisempi, on sen vaikeaa kuvitella tässä onnistuvan yllättämään Cityä - edes yhdellä maalilla. Avausottelut sytyttävät aina myös parhaat joukkueet ja pelaajat, joten en anna tässä edes motivaatioetua isännille.

Paras pitkävetovalinta on heti Cityn avauspeliin vastustajan nollaaminen (kohde 1390 Manchester City maali puhtaana kertoimella 2,03). Ottelu alkaa kello 14.30.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti lauantain mielenkiintoisimmat tapaukset löytyvät Championshipistä. Kohteessa 7742 kiinnostaa ohipeli Aaron Mooyn menettäneeseen Huddersfieldiin (QPR kertoimella 2,50).

Markkinoiden korkeimmat vieraskertoimet ovat tarjolla puolestaan kohteiden 7738 Blackburnille ja 7739 Readingille. Näistä etenkin Blackburnin 5,10 erottuu muusta markkinasta selvästi. Fulham hävisi avauspelinsä Barnsleylle, eikä vastus helpotu avauspelin tappiostaan sisuuntunutta Blackburnia vastaan. Fulham voi olla kotikentälläänkin nyt haavoittuvainen.

Lisäksi Charlton–Stoke-ottelussa molempien maalaamisesta luvattu 1,78 (kohde 5021) on rajatapaus. Cardiff–Luton-ottelussa Veikkaus maksaa alle 2,5 maalista markkinoiden korkeimman (2,00) kertoimen. Edelleen myös kohteen 7743 vierasjoukkue Barnsleyn voiton 3,60 on melko mielenkiintoinen kerroin.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 55/104, palautusprosentti 98%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: