Kirjastokortilla saa jatkossa lippuja myös Narukerän ja Karhu HT:n peleihin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kirjastokortilla saa nyt lippuja myös Narukerän ja Karhu HT:n peleihin

Jääpallopeleihinkin on mahdollisuus päästä kirjastokortilla.

12.11.2019 20:36

Kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee taas, kun mukaan saadaan Porin Narukerä sekä Karhu HT, viidellä kausikortilla kumpikin.

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaavan Karhu HT:n seuraava ottelu on tulevana torstaina.

– Kausikorttien lainaaminen kirjaston kautta on hieno idea ja olemme erittäin mielellämme mukana tässä. Toivottavasti kortit tuovat katsomoon myös ensikertalaisia toteamaan, että jääkiekossa riittää vauhtia ja jännitettävää Liigan ulkopuolellakin, Niko Palonen Karhu HT:n taustajoukoista sanoo.

Narukerän ensimmäinen kotiottelu jääpallon Bandyliigassa on 24. marraskuuta Porin tekojääradalla.

– Lainattavilla kausikorteilla Narukerä haluaa tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden tulla seuraamaan jääpallo-ottelua, tehdä lajia tunnetuksi ja mahdollisesti saada jopa uusia harrastajia lajin pariin, Narukerä ry:n puheenjohtaja Kimmo Aho sanoo.

Porista löytyy talven mittaan urheilutapahtumia useammalle päivälle viikossa.

– Urheilun ystäville on kirjaston kautta tarjolla jo jääkiekkoa kahdella sarjatasolla, jääpalloa, salibandya ja futsalia. Kirjaston valikoimista löytyy runsaasti myös urheiluaiheista kirjallisuutta, joten kannattaa napata samalla reissulla myös kiinnostavaa lukemista mukaan, liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti kannustaa.

Porin pääkirjastosta voi tällä hetkellä lainata Ässien, Karhujen, Musan Salaman naisten futsal-liigan sekä uutena Karhu HT:n ja Narukerän kausikortteja. Yhdellä kirjastokortilla saa lainata yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä.

Kausikortit lainataan pääkirjaston lainauspalvelusta. Korttien saatavuutta voi seurata Satakirjaston verkkosivuilta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos